31 Mart 2011 Perşembe

O da Serbest!

Sezon sonuna doğru Türkiye'de ve Avrupa'da birçok futbolcu biten kontratları dolayısı ile bonservislerini ellerine almaya hazırlanıyorlar. Geçen hafta 33 yaşındaki kaptanı Alex de Souza'nın kontratını iki yıl daha uzatan Fenerbahçe, kontratı sezon sonu sona erecek olan ''Genç Semih'' için aynı kararlı tutumu göstermiyor.

Enteresan bir adam Semih Şentürk. Yıllarca ama yıllarca yedek bekledi. İsminden hep söz ettirmeyi başardı. Son Galatasaray maçında attığı kafa golü hiç kuşkusuz bu sezonun en kritik gollerinden birisiydi. Ki Semih bunu her sezon bir kaç kez yapan bir adam. Arkasında yedek beklediği yabancı forvetlerin hepsi, Fenerbahçe'den geldi geçti ancak O hep kalmayı tercih etti. Bu sezon, kulübüyle mahkemelik olma aşamasına geldiği ''opsiyonla'' sarı lacivertli formayı  yine giydi ve artık kontratı kesin olarak bitti. Fenerbahçe'de Niang'ın arkasında ve Güiza'nın hemen önündeki ikinci opsiyon konumunda halen. Milli takımda santrafor bile olmayan Burak Yılmaz'ın arkasında bekledi yine. Oyuna sonradan girdi, yine işini yaptı. Gökhan Gönül'ün ''Alves gibi gidip, Gökhan gibi attığı golün'' asistini yaptı. Formunda belirgin bir yükseliş var ve bundan en çok kritik dönemeçte Fenerbahçe yararlanacak. Peki Semih ne yapacak?

Haberlere göre futbolcu kalmaya razı. Yedeklik artık kanına işlemiş. Zaten bundan sonra bir yerlere gitse de artık çok geç. Ancak Aziz Başkan geçen seneden ''kara listeye'' aldığı futbolcusunun biraz burnunun sürtmesini istiyor anlaşılan. Henüz kendisiyle kontrat yapılmadı ve muhtemelen sezon sonu bekleniyor. Bence Semih yine bir yere gitmeyecek ve kulübünde kalacak. Eğer bu olmazsa ve Semih kulübünden ayrılırsa, bundan daha fazla zararlı çıkan hiç kuşkusuz Fenerbahçe olacak.

Hiç yorum yok: