26 Nisan 2011 Salı

Daniel Güiza'nın Gözyaşları...

Bu sezon neredeyse hiç dakika alamayan Daniel Güza'nın Fenerbahçe'deki durumu malum. Sezon başında Aziz Yıldırım'a neden satılmadığı sorulunca ''belki oynar ne biliyorsunuz'' demişti Aziz Başkan. Güiza oynamadı. Geçen sezonun son haftasında Trabzonspor'a attığı golden sonra ne doğru düzgün forma şansı ne de gol bulabildi İspanyol. Niang'ın attığı golleri İspanya'da evindeki televizyondan seyretti. Geri döndü, idmanlara çıktı. Bu hafta Niang'ın sakatlığında Semih'in onbir başladığı maçta ikinci santrafor opsiyonu olarak kulübüdeki yerini aldı. İşler istenildiği gibi gitmeyince, yarım saatten az bir süre kala oyuna girdi ve en uca geçti, 40 saniye sonra da maçı çeviren golü attı. Açık söyleyeyim, ciğerimi deldi Güiza! Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada İspanyol'un golü ile Fenerbahçe yeniden liderliği ele geçirdi ama mesele aslında bunların hiç birisi değil...

Daniel Güiza'ın kim olduğunu bilmem, benim için özel bir anlamı da yok, fanı falan hiç değilim ama futbolu çok seviyorum. Gerçekten çok seviyorum ki, ciğerimi yakan golden sonra Güiza'nın röportajını gördüm bu sabah Lig Tv'ye verdiği. Eğer alta eklediğim videoyu görüpte etkilenmeyen, içini nefret kaplayan adam falan varsa, bıraksın izlemesin bundan sonra futbol. Zira artık o adam kendi tuttuğu takımın esiri olmuş, futboldan zevk almamaya başlamıştır. Curling olabilir, Kriket olabilir başka bir spor izlesin. Karşımızda 14 milyon euro karşılığında transfer edilen ve transfer olduğu ülkenin, kendi oynadığı takım taraftarları dahil, eğlence olgularından birisi haline gelmiş bir adam var. Bu hafta belki o golü atmasa tuttuğum takım, canımdan çok sevdiğim Trabzonsporum, liderliği kaybetmeyecek ve belki de şampiyon olacak ama insanız hepimiz, insani duygular taşıyoruz. (en azından öyle umuyorum) Şu gözyaşlarını dökmesin, şu stresi yaşamasın, her hafta 3 gol atsın Güiza ama Trabzonspor şampiyon olsun:

2 yorum:

omanim dedi ki...

bu ruh hastası sapık adamın teki allah bütün başarısızlıkları buna nasip etsin.yıllık 3.5 milyon euro para kazanıcaksın fenerbahçe gibi takımda oynayacaksın istanbulda yaşayacaksın sürekli küçük emrah modunda ağlamaklı salak suratınla sağa sola ağlanacaksın.ruh hastası bu adam ya.alex gibi adam olacaksın niang gibi delikanlı olacaksın.fenerbahçenin en büyük sorunu bu adam bunu sezon sonu ne yapsın yapsın yollasın.zararın neresinden dönersen kardır bu adam takımın kimyasını bozar ya.sinirleri bozuk bu adamın düzelmezde çeksin gitsin.

Faruk dedi ki...

Yerde tekmelemek lazım bunu...