26 Kasım 2010 Cuma

Tatlıya Bağlamak!

Geçen sezon Galatasaray idmanında kaptanına diklenen ve işi daha da ileriye götürüp yumruk yumruğa kavga eden Caner Erkin, bu sezon transfer olduğu Fenerbahçe'de bir süre sessizliğini koruduktan sonra (!) Bilica ile birbirine girdi.

Bu girişten sakın Caner'i suçlayacağım anlamı çıkmasın. Zaten işi ileriye götüren ve olay olup bittikten sonra Caner'i sahada yakalayıp, başından bir tutam saç alan kişi Fenerbahçelilerin kadrolarında bulunduğu için utanması gereken kişi olan Bilica. Benim asıl derdim, bu kadar şiddetli kavgaların hemen ardından bu futbolcuların nasıl bu kadar kolay barışabildikleri.

Geçen seneki ''Arda Turan - Caner Erkin Celebrity Death Match'tan'' (!) sonra Arda ve şişmiş dudağıyla Caner sarmaş dolaş poz vermişlerdi basına. Aynı şey bu kez de oldu ve ''saç saça'' kavga eden Bilica ile Caner ''Kırk yıllık dost pozunu'' deklanşörlere malzeme ettiler. Maç içinde birbirine giren (sözlü olarak) Ayhan Akman ve Hakan Balta'da maçın hemen ardından bir araya gelip kahkalar eşliğinde kameralara kayıtlarına girdiler. (!) Belli ki birileri araya giriyor, ''aman hacılar takım kimyası n'olacak'' muhabbeti yapıp bu adamları bir araya getiriyorlar ama görüntü o kadar yapmacık ve basit kaçıyor ki, insanın midesi kavgadan daha çok bulanıyor bu görüntülerle.

Tabi aksi örnekleri de vermemek olmaz. Geçen sene maç içinde Giray'ın gırtlağına yapışan Ömer Aysan sezon biter bitmez kendisini Manisa'da buldu. Ayrıca meşhur ''terlik kavgasından'' sonra satış listesine konulan ancak sonradan affedilen Toraman ile Üzülmez'in halen daha mecbur kalmadıkça konuşmadıkları rivayet edilir ki bence doğrusu da budur. Neticede geyik bir poz verdirerek bir takım şeylerin önüne geçmeye çalışmak komik görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Unutmadan belirteyim ''terlik kavgasının'' yaşandığı sezon Beşiktaş bozulan kimyasına (!) rağmen hem Türkiye Ligi, hem de Türkiye Kupası şampiyonu oldu. Caner ve Bilica bu pozu vermeselerdi, bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımın hali nice olurdu düşünmek bile istemiyorum!

1 yorum:

omanim dedi ki...

bu bilica kadar pislik antipatik fenerbahçeye yakışmayan bir futbolcu görmedim.luganoya çok kızılır ama adamın en azından bi sempatikliği var.tez zaman da fenerbahçenin bu adamı yollaması lazım.