20 Ocak 2011 Perşembe

Dev Eşleşme

Kadınlar Euroleague'de dün akşam gruplarda oynanan son maçların ardından, grubunu ilk sırada bitiren Fenerbahçe ile, grubunda dördüncü olan Galatasaray Medical Park play-off turunda birbirleriyle eşleşti. Futbol hariç hemen her branşta şampiyonluğa en yakın takım konumunda bulunan Fenerbahçe kadınlar basketbolda da turun mutlak favorisi konumunda ancak derbilerin havası başka olur sözünü de unutmamak gerekiyor.

Bu eşleşmeyle birlikte hiç olmazsa Diana Taurasi'nin doping haberleri ve Penny Taylor'ın Fenerbahçe'den ayrılmasından başka birşeyler konuşulmuş olacak kadın basketbolu adına. İlk maç 1 Şubat'ta Kadıköy'de Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. İkinci maç ise 4 Şubat'ta Abdi İpekçi'de. Averaj hesabı yapılmayacağından dolayı eğer iki maçı da farklı takımlar kazanırsa, çeyrek finale çıkacak takımı belirlemek için oynanması gereken son maç, 9 Şubat'ta Fenerbahçe'nin sahası olan Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak.

Kazasız, belasız, olaysız bir şekilde oynanmasını dilediğim seriyi kazanan takım çeyrek finale yükselecek ve final-four'a bir adım daha yaklaşmış olacak.

4 yorum:

sami özgür türer dedi ki...

bundan once ılk kez efes ve fener kapısmıstı avrupanın 2 numaralı kupası ıcın ve kazanan kupayı almıstı belkı bıraz sacma olucak ama ben yıne bu senede bır kupa gelecek dıye dusunuyorum

Faruk dedi ki...

o kupa inşallah erkekler basketbolda gelir bu sezon. çok hakediyor fenerbahçe ülker...

omanim dedi ki...

ondan sonra galatasaray beşiktaşta eşleşti.kazanan galatasaray oldu ama kupayı alamadı.

sami özgür türer dedi ki...

inşallah abi alınırda nasıl olacak bilmiyorum cok saglam bir uzun yok bizde . . .

Galatasaray Beiktası unutmusum arada