13 Ocak 2011 Perşembe

Tugay'ın Gözyaşları

30 yaşına merdiven dayamışken çıktığı Avrupa arenasında ülkemizin yükakı olan futbolcularındandır Tugay Kerimoğlu. UEFA'yı kazanan efsane kadroda yer almış olmasa bile Ali Sami Yen'de en çok anı bırakan, iz bırakan futbolculardandır.

Ali Sami Yen'deki son maçı izlemedim ama ertesi gün o ''soğuk yüzlü'' adamın saklamaya çalıştığı gözyaşlarına şahit oldum. Anıl Dilaver'i kucaklarken bile bozmadığı mimiklerini bu kez bozmak zorunda kaldı eski hatıraları karşısında. Duramadı. Aslında bir Galatasaray portesiydi Arda ''eblek eblek'' tribünlere bakarken, Tugay'ın gözyaşları. Ülkenin yetiştirdiği kaliteli futbol adamlarından birisi hiç kuşkusuz. Bir Galatasaraylının yüreğine akıttığı  gözyaşları, aynı zamanda o stadyumda elde eden zaferlerin timsali oldu.


Sadece futbolculuğu değildi Tugay'ı, Tugay yapan. Blackburn Rovers taraftarının kendisini uğurlama şekli, sadece futbolculara layık görülen cinsten değildi. Tugay, Ali Sami Yen'i hiç unutmayacak ama önemli olan, o stadyumda ve içinde bulunanlarda Tugay'ı hiç unutmayacak.

1 yorum:

omanim dedi ki...

ya tugay da o kadar masum değil bırakın allah aşkına ya.trabzonlu ve galatasarayın hizmetinde nokta olay bitti.