22 Aralık 2010 Çarşamba

Anket Kapandı. Yönetim İstifa!

Sezonun en çalkantılı kulübü olan Galatasaray için düzenlediğim minik ankette bu sezonki başarısızlığın temeli olarak ne futbolcular, ne de teknik direktörler suçlu bulundu. Anketin sonunda Galatasaray yönetimi açık ara başarısızlığın temeli olduğunu gösterdi.

Adnan Polat başkanlığında bir sürü yabancı yıldız futbolcu transferinin yanında, Frank Rijkaard gibi bir de Avrupa Şampiyonu teknik direktörü takımın başına getiren Adnan Polat ve ekibi bu kadroyu iyi idare edemeyince başarısızlık kaçınılmaz oldu. Üst üste iki sezondur ilk ikiye giremeyen Galatasaray bu sezon ise tamamen dibe vurarak ilk yarıyı lider Trabzonspor'un tam 19 puan gerisinde kapattı.

Yiğit Şardan, Mehmet Helvacı gibi basın ve taraftar açısından antipatik bulunan yöneticileri bir yana, artık ''kankası'' olarak değerlendirebileceğimiz Andan Sezgin'iyle birlikte yönetim kurulu bir türlü istenilen çizgiyi yakalayamadı. Haldun Üstünel gibi vizyonu açık, taraftarın sevgilisi bir yöneticiyi de afaroz eden Adnan Başkan için artık gidilen yolun ''sonun başlangıcı'' olduğunu söylememiz zor değil.

Ankete verilen toplam 13 oyun 12'sini yönetim kurulu, bir tanesini ise futbolcular aldı.

Hiç yorum yok: