23 Aralık 2010 Perşembe

Ulan Medya Sen de Ne Çakalsın!

Futbol gündemimizi meşgul eden büyük olay! Aziz Yıldırım, Arda Turan'la karşılaşır ve ''Ulan Arda sen de mi buradasın?'' der. Galatasaray'ın kaptanına, Fenerbahçe başkanı nasıl ''ulan'' der ve Galatasaray kaptanı bunu nasıl normal bir hitap gibiymiş karşılar. Galatasaray Camiası bu olay yüzünden kapalı kapılar ardında Arda'nın kaptanlığını almayı dahi düşünmüş.

Açık konuşalım. Aziz Yıldırım'ın Arda'yı transfer etme hevesini biliyoruz. Arda sırf bu yüzden bile Aziz Başkan'ı gördüğü yerde uzaklaşmalıydı değil mi? Emre Belözoğlu bir hain ve Arda'nın Galatasaray kaptanı olarak kendisiyle görüşmemesi gerekiyor. Galatasaraylıları asıl düşündüren ve endişelendiren dava bu. Artık ''ikinci sınıf'' medya olarak adlandırdığım güruh ise olayın üzerine balıklama atlıyor ve saatlerce bu cümleyi tartışıyor. ''Ulan Arda sen de mi buradasın?''.

Onlarda hepimiz gibi birer insan. Baba içtenliğiyle söylenmiş bir kelimenin ardında bu kadar çok ''çirkinlik'' ararsanız, ''futbol sahalarında görmek istemediğimiz olayların'' her zamanki gibi mimarı olursunuz ey basın. Ama ne söylense boş, ne yazılsa faydasız. Reyting illeti her zamanki gibi yine konuşulması isteneni konuşturacak, düşünülmesi isteneni düşündürecek. Bizim gibilerde üç paragrafta ''yapmayın, etmeyin beyler demeye çalışacak'' duyulmayacağını bile bile. Ulan medya! Sen adam olmasın!

2 yorum:

Melih Kazdağ dedi ki...

Sevgili Admin... Biliyorsun ki Blogu uzun zamandır takip eden tayfadanım. Uzun zamandır da dikkatimi çeken nokta Beşiktaş'tan hiç bahsetmemen. Beşiktaş 3 tane yıldız denilebilecek transfer yapmış. Fernandes'i es geçersek Simao gerçekten bir dünya yıldızı.Almeida ise Süper yıldız olmamasına rağmen Avrupa'da devamlı adı geçen bir Futbolcu.
Bu 3 oyuncu 2. Devre'de Türkiye'de top koşturacak ve Blog'da ne bir haber var ne analiz..
Açıkçası transferlerin açıklanmasından sonra ilk senin bloğa bakıp birşeyler yazmış mı diye baktım ama Sonuç Hayalkırıklığı oldu. Ayrıca Tahminen Bu Transferleri TS yapsa Blog'da entry patlaması olurdu kanımca.

Nerde Kaldı Sportif nerde platform??

Burası TAKA gazetesi olmasın...

Faruk dedi ki...

Yok kardeşim, Taka Gazetesi değil burası ama en iyi bildiğim, en iyi takip ettiğim takım Trabzonspor olduğu için, postları biraz ağırlıkta olmuş olabilir. Sen söyledikten sonra postları bir inceledim tekrar, söylediğinde haklı olduğunu gördüm. Buna dikkat edeceğim ama Beşiktaş'a karşı herhangi bir kasıt, ya da kin beslemişliğim yok. Bir konuda hakkımı yemişsin yanlız. Simao, Fernandes ve Hugo Almedia transferlerinin yanında, Beşiktaş'ın genel transfer hamleleri anlamında çok detaylı bir yazı yazacaktım, datalarını topluyordum. ''ooo hacılar süper adamlar bunlar'' tarzı bir post olsun istemedim. Beşiktaş'ın şu anki durumu Fenerbahçe ve Galatasaray'dan farklı, özel olarak incelenmeli ve en kısa zamanda bu yazıyı postta göreceksin, ayrıca ligin ikinci yarısında da daha çok Beşiktaş postu olacak. Özür diler, yanaklarından öperim...