19 Kasım 2009 Perşembe

Anket Kapandı. İlk Yarının Lideri Fenerbahçe


Yaklaşık 2 hafta oldu anket kapanalı ancak sonuç analizi bu zamana kadar sarktı. Bir kez daha tekrar etmeyeceğime dair sözümü verdikten sonra anket analizine geçebilirim herhalde.

Aslında sonucu önceden belli olan bir anketti ''ilk yarının lideri'' anketi. Neticede anketin başlama tarihi Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı devirip puan farkını iyice açtığı bir zamana denk geldiği için, anketi Fenerbahçe'nin açık farkla önde kapatması hiçte sürpriz olmadı.

Ankette Fenerbahçe, kullanılan 22 oyun 17 tanesini alıp uzak ara ik yarı liderliğinin favorisi oldu. Bursaspor 3 oy ve Galatasaray 2 oy alırken, Beşiktaş'a doğal olarak hiç oy çıkmadı. Gerçekten de Fenerbahçe'nin ilk yarının liderliğini başka bir takıma bırakması şu aşamadan sonra büyük bir sürpriz olur ancak yine de Beşiktaş maçından istedikleri sonucu çıkaramazlarsa, liderliği tehlikeye tehlikeye atabilirler. Fenerbahçe'nin kalan 3 maçta hala 1 mağlubiyet opsiyonu olduğundan dolayı bu sezon hem ilk yarının liderliği, hem de lig şampiyonluğunun en büyük adayı konumuna geçtiler bile.

Hiç yorum yok: