24 Mart 2010 Çarşamba

Değirmene Bir Kurban Daha...

Futbolumuzun renkli simalarından birisi de Tolunay Kafkas'tır hiç kuşkusuz. Entellektüel kişiliğinin yanısıra, Kayserispor'un başında bulunduğu zaman zarfında, gerek yaklaşımları, gerekse yetiştirip Türk futboluna armağan ettiği genç yeteneklerle, daha adını sıkça duyacağımız bir adam.

Dün düzenlediği basın toplantısında, sezon sonunda Kayserispor ile bitecek olan mukavelesini yenilemeyeceğini açıkladı. Hoca belki, mukavelenin şimdiye kadar yenilenmemiş olmasına kırılmıştır, belki de başka bir sebebi vardır ama çok işler yapabileceği güçlü bir kulüpten ayrılmak durumunda olması gerçekten üzücü. Birçok genç oyuncuyla yürüdüğü bu yolda Tolunay Kafkas kimilerine göre başarısız bile olmuş olabilir ancak ben kendisinin Kayserispor'da uzun yıllar çalışması gerektiğine inanıyorum.

Tolunay Kafkas'ın ''Canım kadar sevdiğim Trabzonspor'' diye başlayan bir açıklaması vardır. Ne zaman aklıma gelse içim cız eder. ''Canım kadar sevdiğim Tolunay Kafkas'ın'' Türk futbolunda iz bırakacak işler yapması ümidiyle ve gelecekte bir gün mutlaka o ''entel'' bağladığı atkısıyla Trabzonspor için yedek kulübesinde görmek ümidiyle kendisine Kayserispor'suz hayatında başarılar diliyorum.

1 yorum:

yavuss dedi ki...

kayserispor çok büyük bir hata yapıyor bunu bidahaki sezon görücekler ama iş işten geçmiş olucakk tolunay hoca gibi birini harcadılar helal olsun...