15 Haziran 2009 Pazartesi

Mehmet'te, Topuz'da Fenerbahçe'de!..

Neredeyse iki haftadır bütün spor basınını meşgul etti Mehmet Topuz transferi. Beşiktaş'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gidecekti? Bana göre sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti dün Mehmet Topuz'un. Aziz Yıldırım'ın bizzat Kayseri'den özel uçakla getirtip, bizzat kullandığı otomobille Faruk Ilgaz tesislerine Mehmet Topuz ile birlikte gittiğini gece geç saatlerde öğrenmiştik. Ben hala Mehmet Topuz'un ''Beşiktaşlılığındaydım'' ancak O doğrusunu yaptı, işi daha fazla uzatmadan profesyonel bir şekilde Fenerbahçe ile kontrat imzaladı. 9 milyon euro ve Gökhan Emreciksin bu transferin Fenerbahçe'ye olan maliyeti ancak reklamda da söylediği gibi Beşiktaş karşısında kazanılan prestij ''paha biçilemez''.

Daha önce söylemiştim, önce kulüple görüşüp olur alan Fenerbahçe bu transfer savaşının galibi olmalıydı ve öyle de oldu zaten. İşini Beşiktaş yönetimine göre düzgün ve etik yürüten Fenerbahçe rakibini masa başında yenmiş oldu. Mehmet Topuz bu kadar para eder mi? Bunu ancak sezon başlayınca öğrenebileceğiz ancak çiçeği burnunda Fenerbahçeli oyuncunun ilk İnönü deplasmanının çok sıkıntılı geçeceği aşikar...

1 yorum:

omanim dedi ki...

ben bu transferin bittiğini(fenerbahçe lehine) aziz başkan kanaltürkü arayıp canlı yayına bağlandığı zaman anlamıştım.ya gelir fenerde oynar ya da kayseriye döner demişti ki mehmet topuzun beşiktaş forması ile resim çektirip 50 milyon dolar da verseler fenerde oynamam dediği aynı programda ondan önce bağlanıp mehmet topuz beşiktaşa hayırlı olsun diyen yıldırım demirörene beşiktaş dışında bir kulüple anlaşmamız imkansız diyen menajerine rağmen.aziz yıldırımla yıldırım demirören arasında ki ciddi kalite farkı da ortaya çıktı bir kez daha.aziz başkan ne diyosa o kardeşim sen aziz başkanla dans edebilirmisin.ne diyoduk aziz başkan adamın ...... keser:)bu arada şampiyon safkan arap kafkaslımızın ingiliz turboya etek giydirişini de koy şuraya da alemi cihan şampiyonun çetinden sonra ikinci ingiliz turboya nasıl etek giydirdiğini görsün.iki tane yarımkan at geçende yoktur herhalde yarış tarihinde şampiyon KAFKASLIM çok yaşa be.