1 Haziran 2009 Pazartesi

Sezon Finali!

Lig maratonu gibi uzun bir maratondu Skor Tahmin Oyunu. Lise çağlarımızda Tolga ve Melih'le 3 sezon boyunca gerçekleştirmiştik önceleri. Benim kimya dersi defterinin asıl kullanım şekli hep bu oyuna ayrılmıştı. Formatta hemen hemen bugünkü formatın aynısıydı. Bu sezon ''çağın gerektirdiği şekilde'' oyunumuzu yaşattık. Dostların katılımıyla maratonun sonunu 5 yarışmacı görebildi. Oyunun başından beri liderliği çok uzun haftalar koruyan kardeşim Tolga ipi en önde göğüslemeyi başararak, sezon başında sözleştiğimiz formayı kazanmayı haketti. Yarışmanın ilk yarısında gösterdiğim son derece kötü performanstan dolayı ikinci yarıda yaptığım atağa rağmen ben de yarışmayı sonuncu tamamlayarak, Tolga'ya bir forma borçlanmış oldum. En kısa zamanda formanın törenle sahibine teslimi esnasında çekilmiş fotoğrafları blogda hep beraber göreceğiz. Balthazar'ın son iki haftada yaptığı ''ürkütücü'' sprint kendisini ancak ikinci sıraya kadar yükseltebildi ancak yarışmaya kattığı renk kardeşimi de ''gönüllerin şampiyonu'' yaptı. Murat Yılmaz istikrarlı performansıyla ve zaman zaman Tolga'yı zorlayıp sürpriz bir şampiyonluğun peşinden koşmasıyla ''Sivassporvari'' bir performansla yarışmaya büyük bir heyecan katarken, Hakan Demirel uzun süre iyi götürdüğü ve liderliği zorladığı ilk yarıdaki performansı ikinci yarıya taşıyamayınca, bir ara son sıraya kadar gerilediği yarışmayı dördüncü tamamlayarak, önümüzdeki sezonu beklemeye başladı.

Lise döneminden beridir yaptığım Skor Tahmin Oyunu Adminliğini önümüzdeki sezondan itibaren Tolga kardeşime bırakıyorum. Kesinlikle bir kırgınlık olarak algılanmasın, Tolga'nın bu işi benden çok daha iyi yapacağına inanıyorum, bloğun en önemli ''rating'' postu olan Skor Tahmin Oyunu postlarının hem gelişmesi hem de daha iyi hizmet vermesi için bir kan değişikliği yapmayı uygun gördük. Önerileri, beklentileri, formatı, kısaca aklınıza takılan herşeyi kendisiyle paylaşabilirsiniz. Önümüzdeki sezonun ödülünü de tartışmaya şimdiden başlarsak bence hiç fena olmaz.

Tolga kardeşim son katılım tarihini ve kuralları zaten detaylı bir şekilde anlatacaktır zamanı geldiğinde.

Son olarak, sezon boyunca tahammül gösterip, yarışmaya katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum, önümüzdeki sezon görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: