12 Ağustos 2010 Perşembe

Spor Toto Süper Lig Başlıyor

Turkcell Süper Lig hiç bitmesin diye bağırıyorduk ama Turkcell Süper Lig bitti ve yerine Spor Toto Süper Lig geldi! Süper Lig'in isim hakkını alan Spor Toto, bundan böyle önümüzdeki 5 yıl boyunca Süper Lig'e isim babalığı yapacak ve Turkcell'den sonra Süper Lig'in ikinci isim babası olacak. Bu reklamın karşılığı da tamı tamına 125 milyon dolar.

Spor Toto Süper Lig ile ilgili yaptığım minik ankete toplam 12 oy geldi. Bu 12 oyun 5 tanesi Fenerbahçe'ye, 4 tanesi Trabzonspor'a, 2 tanesi Galatasaray'a ve 1 tanesi de Beşiktaş'a geldi. Bu sezon itibariyle durumlar biraz karışık olduğu için sezon başında ortaya net bir favori koymamız pek mümkün değilmiş gözüküyor. Mümkün görünen en belirgin olasılık takımların birbirleriyle dişe diş bir şekilde çarpışacağı ve bu uzun maraton sonucunda şampiyon ve küme düşen takımların belirlenmesinin bir hayli heyecanlı geçmeye aday olduğu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftası bu hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. 9 maçın tamamının canlı olarak ekranlara geleceğini de bilmem söylemeye gerek var mı?

Puanlar sıfırlandı. Yeni takımlar katıldı. Bir sürü yeni futbolcu ligimize gelirken, bir kısmı da ligimizden ayrıldı. Bazı futbolcuları farklı takımların formalarıyla da izleme şansını bulacağız. Turkcell veya Spor Toto farketmez! Süper Lig hiç bitmesin!

Hiç yorum yok: