30 Temmuz 2009 Perşembe

Dönüyor!

Hepimiz hatırlıyoruz Macaristan Grand Prix'i öncesi sıralama turlarında Felipe Massa'nın başına gelenleri. Hemen önünde giden Rubens Barrichello'nun aracından kopan bir parça arkada seyreden Felipe Massa'nın kaskını delip geçmiş ve başarılı pilotun kafasına isabet ederek, hayati bir tehlike yaşamasına sebep olmuştu.

Belki de binde bir yaşanacak bir şanssızlığın aktörü olan Massa hemen tedavi altına alındı. Önce gözü tehlikede haberleri geldi ancak Massa'nın konuşmaya ve yürümeye başladığı haberleriyle birlikte hayati tehlikenin tamamiyle ortadan kalktığını öğrendik. Massa için üzülmüşken gelen haberle milyonların gözü bir anda Formula 1'e çevrildi çünkü Ferrari takımı bu zor zamanında eski efsane pilotundan yardım istemişti. Bugün gelen haberler tam anlamıyla ''bomba'' niteliğinde çünkü Michael Schumacher gelen teklifi kabul etti ve Massa iyileşip pistlere dönene kadar Ferrari takımında yarışmayı kabul etti.

Artık çaptan iyice düşen Formula 1 yarışları için gerçekten mükemmel bir haber oldu Schumi'nin dönüşü. Kendisini motorsiklet ve kart yarışlarına veren Schumi artık ait olduğu yere yani F1 pistine geri dönüş yaptı. F1 2009 bundan sonra gerçekten bambaşka bir tat ve bambaşka bir keyif olacak. Ne diyelim: Felipe'nin başına gelene üzüldük, Schumi'nin dönüşüne sevindik!..

1 yorum:

omanim dedi ki...

kazaya üzüldük.muratın yapmasına sevindik.