28 Temmuz 2009 Salı

Skor Tahmin Oyunu 2. Sezon Genel Kurallar

Ligin başlamasına yaklaşık 9 gün kaldı ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Skor Tahmin Oyunu'muzu dostlarla birlikte elimizden geldiğince geliştirip daha zevkli bir formata büründürmeye çalıştık. Kendi aramızda konuşup büyük oranda belirlediğimiz kuralları aşağıya listeliyorum:

1- Oyun Katılım Bedeli toplam 100 TL. Bu ücret 6 Ağustos tarihine kadar 50 TL ve ligin ikinci yarısının başlayacağı tarihe kadar 50 TL olmak üzere 2 eşit taksitte ödenecek ve toplanan para sezon sonuna kadar Tekno Market'in güvenilir kasasında yani Tolga ve Hakan'ın mekanında muhafaza edilecek.

2- Sezon sonunda Skor Tahmin Oyunu'nun birincisi toplam ikramiyenin %70'ini, ikincisi %20'sini ve üçüncüsü de %10'unu kazanacak.

3- Sezon sonunda oyunu son sırada bitiren yarışmacı şampiyon yarışmacıya bir forma hediye edecek.

4- Oyunun puanlaması aşağıdaki gibi olacaktır:

Doğru Skor Tahmini: 15 puan

Doğru Forvet Oyuncusu Golü Tahmini: 1 puan

Doğru Orta Saha Oyuncusu Golü Tahmini: 3 puan

Doğru Defans Oyuncusu Golü Tahmini: 5 puan

5- Doğru gol tahminlerinde yaşanabilecek olası ''mevki tartışmalarını'' önlemek için ntvmsnbc.com'un her sezon geleneksel olarak düzenlediği ''Fantezi Futbol'' yarışmasındaki oyuncu mevkileri esas alınacaktır.

6- Bu sezon oyuna katılan bir yenilik olarak, bilinen her galibiyete ve beraberliğe de bir puan verilecektir.

7- Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda tahmin postunu çarşamba günleri açılacaktır ve kesinlikle cuma günü 19:00'dan sonra gelen tahminler değerlendirmeye alınmayacaktır.

8- Haftanın cezalı oyuncuları tahmin postunun altında bildirilecektir.

9- Tahmin edilecek karşılaşmalar dört büyüklerin maçları olarak haftada 4 adet olacaktır. Dört büyüklerin birbirleriyle oynayacağı haftalarda ise puan cetveline göre o hafta en üst sırada yer alan dört büyük takım harici takımın oynacağı maç o haftanın tahminlerine son maç olarak eklenecektir.

Şu ana kadar katılımı kesinleşmiş dostlar ben dahil olmak üzere:

Geçen sezonun şampiyonu Tolga, ikincisi Balthazar, üçüncüsü Murat Yılmaz ve dördüncüsü Hakan Demirel'dir. Katılım için müracatlarınızı postların altına gireceğiniz yorumlarda gerçekleştirebilirsiniz.

Skor Tahmin Oyunu 2. sezon başlıyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Hiç yorum yok: