23 Temmuz 2009 Perşembe

Yılan Hikayesi

Son iki sezondur Middlesbrough forması giyen ve oynadığı futbolla İngilizlerden ''Braveheart'' lakabını alan Tuncay Şanlı'nın takımı geçtiğimiz sezon küme düşünce kontratı devam etmesine rağmen Tuncay'ın Premier League kulüplerinden birine transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Liverpool, Chelsea, Aston Villa ve Everton ile adı anılan ancak yaklaşık 2 aydır transferi gerçekleşmeyen milli oyuncunun Middlesbrough ile idmanlara çıkmadığını da biliyoruz. Tuncay Şanlı tatil yaptığı yerden (her neresiyse) transferini bekliyor olmalı bu aralar. Beklenen ve geçirilen her gün Tuncay'ın aleyhine işliyor aslında. Sezon başı kamplarında teknik direktörlerin kafasında yavaş yavaş şekillenmeye başlayan onbirleri bozmak ve forma giyeceği takımın onbirinde yer bulmak için ekstra gayret göstermesi gerekecek Tuncay'ın.

Ha bir de şu mesele var ki, Tuncay için son bir haftadır ne yazılı ne de görsel medya da en ufak bir transfer haberi çıkmamaya başladı. Ya haberim olmadan bir takımla anlaştı Tuncay ya da bu sezon transferi olmayacak. Eğer Premier League'e transfer yapamazsa Championship'te oynamak zorunda kalacak olan Tuncay'ın ve menejeri Erdinç Şehit'in bu işi bir an önce çözmeleri, gerekiyor bence zira atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Demek ki neymiş, sağa sola yeleleri savura savura deli danalar gibi koşmanın, pergel gibi bacakları açıp 3-5 gol atmanın ama bunun yanında da orta sahada kritik zamanlarda ve bölgelerde akılsızca kaptırılan toplar sonucu yenilen gollerin kimseye faydası olmuyormuş. Tuncay gerçekten üst düzey bir futbolcu olsaydı, daha sezon bitmeden büyük takımlar işini bitir, kendisini havada kaparlardı. Hüseyin Cimşir ve Agustin'i bile büyük futbolcu sanan sevgili adminin tabi bu durumu kabullenmesi zor ama gerçek böyle. Tuncay küçük takımların büyük futbolcusu olduğu için, henüz kesesine uygun küçük bir premier takımı bulamadı. Son 3 yılda bizi 5 sene küçülten başkanımızın sayesinde Tuncay gene fenerde oynayabilecek kapasiteye gelmiştir, zira yerinde oynayan Uğur Boral'ı düşündükçe Beşiktaşlı rahmetli Walsh'ı bile isterim şu an o bölgeye. Kurtar bizi eeey santos dosss santosss :)

omanim dedi ki...

yok chelsea istyomuşta liverpool istiyomuşta bilmemne.her zaman diyorum ingilere de 1500 tane tunc var hepsi de şanlı:)