18 Temmuz 2008 Cuma

Samuel Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldığını doğruladı!



Dün Özbekistan'a gidişinin tamamen ticari amaçlı olduğu ortaya çıkan ve Özbekistan ile aynı zamanda Özbekistan Ligi takımlarından Kuruvchi'nin oldukça sıkı reklam yaptığı ortaya çıkınca, basın toplantısı esnasında sorulan ''Fenerbahçe'den teklif aldığın doğru mu?'' sorusuna verdiği olumlu cevap ile Türk spor basının gündem sıkıntısına son veren Eto'o, Fenerbahçe'ye gelirse neler olabilir, bir inceleyelim istedim:
1-Daniel Güiza satışa çıkarılır, neticede Mateja Kezman'ın piyasası olmadığı için Güiza'nın satılması daha kolay olabilir.
2-Alex de Souza satışa çıkarılır. Bu sayede Mateja Kezman oyun kurucu pozisyonuna kaydırılırken, Daniel Güiza ve Semih Şentürk'lü imposible bir forvet üçgeni yaratılır. (Ben PES oynarken hep yaparım)
3-Luis yeni oyun düzenini 3-4-3 ya da 4-3-3'e çevirir Fenerbahçe'nin her maçı ''üst'' biter, iddaacılar para kazanır, ülkeye bir hayrı dokunur.
4-Volkan Demirel satışa çıkarılır. Bu sayede Mateja Kezman kaleye geçer, Kezman'ı bitirme çabaları tam anlamıyla sonuç verir.
5-Sahada bulunması gereken 6 yabancı oyuncu kuralı aşılacağından (ön libero transferini de katıyorum) ya futbol şov yaparak her maç hükmen kaybedilir, ya da her hafta noter huzurunda yapılacak çekilişlerde sahaya çıkacak 6 yabancı oyuncu belirlenir, şenliklerle kutlanıp, gazetecilere poz verilir.
6-Aziz Yıldırım satışa çıkarılır. Bu sayede Güiza transferinden sonra yapılan Eto'o transferinin anlamsızlığı ortaya çıkar, başkanlık koltuğu için Sadettin Saran'ın hayalleri gerçekleşmiş olur.
7-Mateja Kezman başkan, Aziz Yıldırım yedek yırtıcı forvet olur, Fenerbahçe 4-0 öndeyken 81. dakikada oyuna dahil olur ''pas veyin, pas veyin'' diye en azından bir gol bulmak için uğraşır.
8-Luis Aragones satışa çıkarılır. Roberto Carlos teknik direktör olur, Alex de Souza'da yardımcı hoca olur, yabancı kontenjanı rahatlar, 10 numara olarak Volkan Babacan oynar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk 2 olabilir ama 3ten yararlanamayiz bir vakit sonra ya oran 1.05 e duser ya idda ustu fener maclarına kapatır.4 kezman kacirdigi penaltı ıle (ankaraspor macında)sabırları tasırarak kendını bıtırmıstır.5 guzel olurdu aslında :D 6 saadettin bir gun gecebilir tabi aziz yıldırım koltugu su arkadasa bırakıyorum demesse 7 ve 8 ıcın yorum yok :D

fatih çimen dedi ki...

1 olur
2 olur
3 olur
4 olur
5 olur
6 oluy mu öyle şey sayın kaydeşim
7 oluy !!!!!!!
8 olur