7 Nisan 2010 Çarşamba

Bu Adam Neyin Nesi?

Dün akşam maalesef canlı olarak izleyemediğim ancak gecenin bir vakti lanet Star TV'de geniş özetini izleme şansını yakaladığım Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Barcelona ile Arsenal Camp Nou Stadyumu'nda karşılaştı.

Açıkçası herkes gibi maçı bir tarafa Messi'yi ise diğer bir tarafa koymak zorundayım çünkü bu çocuk tamamen sıradışı! Barcelona'nın 4-1 kazandığı maçta gollerin tümüne imza koyan Arjantinli yıldızın attığı birbirinden güzel ve estetik dört gol için ayrı ayrı onca şey söylenebilir ancak bu aralar Messi için ne söylense, ne yazılsa boş. Bundan bir kaç ay önce Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi tartışmaları yapılırken, herhalde şimdi birisi çıkıpta ''Dünyanın en iyi futbolcusu Messi'dir'' dese, ''Hadi ya!'' şeklinde cevaplar alabilir.

Son olarak eklemek isterim: Attığı gollerden sonra iki elinin işaret parmağını havaya doğru kaldırarak koşarken, yukardakinin de iki elinin işaret parmağını aşağıya doğru çevirdiğine eminim!

1 yorum:

omanim dedi ki...

sende sonunda benim lafıma geldin.ya ne ronaldosu maradonayla kıyaslanır bu adam.millet maradona falan filan yapıyo onuda anlamıyorum.maradonayı oturupta adam akıllı izlemedik.ama benim öngörüm şu hiç bir adam bundan iyi olamaz.ancak bu kadar olur.bir futbol sahası içinde bir insanoğlu ancak bu kadar yapabilir bundan daha fazlası olmaz.yani maradona messiden daha iyi olamaz ancak messi kadar olur.