7 Nisan 2010 Çarşamba

Milos Krasic Fenerbahçe Flörtü

CSKA Moskova'nın sağ açığı Milos Krasic'i hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş serilerinden hatırlayanlarınız olacaktır. Hakkında türlü metiyeler düzülen, hem Fenerbahçe'ye, hem de Beşiktaş'a gol atmayı da başarmış, son derece etkili bir futbolcudur Krasic. Ömer Üründül'ün tabiriyle ''Bildiğim bir futbolcu''.

Krasic'in adı bir iki gündür Fenerbahçe ile birlikte anılmakta. Sezon arasında Milan'ın, ardından da Liverpool'un talip olduğunu duymuştum. 26 yaşındaki Sırp oyuncunun adının Fenerbahçe ile anılıyor olması bile Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırmalı çünkü Krasic bir sağ açıktan çok öte bir adam. Sıradışı bir hıza, aynı oranda müthiş bir dengeye ve son derece gelişmiş bir futbol zekasına sahip olan oyuncunun CSKA Moskova'nın başarılı bir şekilde geçirdiği sezonlarına damga vurduğunu söylemek herhalde abartılı bir yaklaşım olmaz.

Peki Fenerbahçe'nin Krasic'i transfer etme şansı nedir? Aslına bakacak olursak, Ortega'yı, Appiah'ı, Anelka'yı ve Roberto Carlos'u Türkiye'ye getirmiş bir kulüp olan Fenerbahçe pekala Krasic'i de transfer edebilir ancak Milan ve Juventus'un tekliflerinin üzerine çıkması gerekecek. Olurda Krasic, Fenerbahçe'ye transfer olursa adını efsaneler arasına altın harflerle yazdırır, şimdiden belirteyim.

2 yorum:

omanim dedi ki...

ya fenerbahçe nerden alıcak krasici

Melih Kazdağ dedi ki...

Krasic'i Türkiye'ye getirmek bence çok zor. Sıradışı bir hızlanma hızı var bu oyuncunun. Birden hızlanıp oyuncunun yanından geçiveriyor. Faruk'un da dediği gibi dengesi de müthiş. O hız ve dengesi birleşince adam geçme özelliği tavan yapıyor. Aynı zamanda tamamen aklıyla oynuyor.Extradan oyun kurma becerisi var. Yani F.Bahçe M.Topuz'u hangi amaçla almıştı? Hem koşan mücadele eden hem de pas dağıtabilen,mücadeleci,şut atabilen bir oyuncu olduğu için o kadar para verildi. Krasic tüm bunları layıkıyle yapabilen süper bir oyuncu. Alınırsa Bomba olur. Senenin transferi Olur...