26 Mayıs 2009 Salı

Beşiktaş Şampiyo...

Beşiktaş 2003 yılından bu yana şampiyonluğa hiç olmadığı kadar yakın durumda bulunuyor. Sezon içinde bir ara ligden kopma noktasına kadar gelen siyah beyazlılar özellikle Yusuf Şimşek ve Fabian Ernst transferleriyle sıkı sıkı tutundukları ligde ezeli rakipleri Galatasaray'ı kendi sahasında devirerek son haftaya lider girmeyi başardı.

Galatasaray karşısında kamuoyunun genel kanısı olarak, yine silik ve ''prangalı'' bir futbol oynayan Beşiktaş'ın imdadına bu kez Yusuf Şimşek yetişti. Oyunun krize girebileceği ve hatta Galatasaray'a dönebileceği dakikalarda tek başına yarattığı pozisyonda ''ite kaka'' ceza alanına girip gol vuruşunu yapan ''Yaşlı yıldız'' aynı zamanda cezalı duruma düşüp arkadaşlarına ''Benden bu kadar'' demiş oldu.

Mustafa Denizli'nin şansından bahsediliyor Hıncal Uluç'un yine gündem yaratmayı başararak ortaya attığı tezle ancak ligdeki diğer takımlara bakınca; formsuzken de galip gelmeyi başarabilen, diğerlerine nazaran daha bir takım olan ve şampiyonluk stresine girmeden önce son derece spektaküler maçlar çıkaran Beşiktaş'ın tüm lig performansına bakarak şampiyonluğu en az Sivasspor kadar hakettiğini düşünüyorum. Kesinlikle yeni bir polemik başlatmak için söylemiyorum ama eğer Mustafa Denizli şanslı ise EURO2008'de ki performansıyla Fatih Terim'in en kısa zamanda ''Terim Baba'' türbesini kurmasını gerekir, şansı diğer insanlara da bulaşsın diye!..

1 yorum:

fatih çimen dedi ki...

"n" harfini unutmuşsun admin :)