4 Mayıs 2009 Pazartesi

Skor Tahmin Oyunu 30. Hafta Sonuçları

BU HAFTA PUANLAR:

TOLGA ŞENER: 14

FARUK TURUTOĞLU: 3

HAKAN DEMİREL: 3

BALTHAZAR: 2

MURAT YILMAZ: 2



GENEL PUAN DURUMU:

TOLGA ŞENER: 234

MURAT YILMAZ: 218

FARUK TURUTOĞLU: 209

BALTHAZAR: 207

HAKAN DEMİREL: 200

30. hafta tahminleri için tıklayın
29. hafta genel puan durumu için tıklayın

11 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Tolga Şener 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetini bilerek benim için gönüllerin şampiyonu olmuştur. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Aynı tahminle iddia'dan da para kazanmış. Gelecek sene profesyonel-amatör diye ikiye ayırmak gerekiyor bu oyunu...

Tolga Şener dedi ki...

Teşekkürler sayın admin, galibiyet sevincinin yanında ne 10 puan nede paranın lafı edilir, hafta içindeki meşhur yemekten sonra takımımızın futbolu beni oldukça mutlu etti, hiçbir zaman kimseye yatmayan sadece maçı kazanmak için sahaya çıkan bir takımın taraftarı olmak ayrı bir gururdur...
Ayrıca profesyonel-amatör tabirinize katılmıyorum, aramızdaki 1,5 tahminlik bir fark var, şu an itibari ile bütün yarışmacıların şampiyonluk şansı mevcuttur, sanırım rehavete kapılmam için verilen beyanatlar bunlar :) önümüzdeki sezon dahada heyecanlı bir tahmin yarışması bizleri bekliyor olacak...

omanim dedi ki...

zaten fenerbahçenin sivasla çekişen beşiktaşa yatması abesle iştigaldi.galatasarayla çekişen bir beşiktaş olsa o zaman gurur duyulabilirdi.

Unknown dedi ki...

Tarih: 14.05.2000
Yer: İnönü stadı
Maç: Beşiktaş - Fenerbahçe
Durum: 33.hafta. Fener ligten kopmuş, Beşiktaş G.saray'ın 3 puan gerisinde ve maçı mutlaka alması lazım çünkü son hafta G.saray küme düşme hattında ki İstanbulspor'la oynuyor, her şey olabilir. Hafta içi fener Beşiktaş'a yatacak, en az 5 yiyecek (çünkü averajda önemli) söylentileri ayyuka çıkmış durumda. G.saray üstüste 3 şampiyonluk almış ve 4.üyü de alırsa şampiyonluk sayısında fener'i geçecek.
Skor: Beşiktaş 1 - Fenerbahçe 3 (2yaw preko, 1 moldovan)

Tarih: 22.05.2001
Yer: Ali Sami Yen
Maç: G.saray - Trabzonspor
Durum: Ligin son haftası. Fenerbahçe G.saray'ın 3 puan önünde. Fener Samsun'a yenilirse G.saray'a 3 farklı Trabzon galibiyeti gerekiyor.
İlk 30 dakika skoru: G.saray 3 - Trabzon 0
Maç skoru : G.saray 4 - Trabzon 0

Tarih: 07.05.2004
Yer: Avni aker stadı
Maç: Trabzonspor - G.saray
Durum: Ligin 33.haftası. Trabzon lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde. Fener Denizli deplasmanında ve alacağı bir beraberlikte Trabzon'a liderlik ve şampiyonluk geliyor. Hafta içi G.saray'ın maçı Trabzon'a vereceği söylentileri ayyuka çıkmış.
Skor: Trabzonspor 2 - G.saray 4

Tarih: 06.05.2006
Yer: İnönü stadı
Maç: Beşiktaş - G.saray
Durum: Ligin 33. haftası. Lider fener G.saray'ın 2 puan önünde ve son hafta küme düşme hattında ki denizli ile oynayacak. Bu maçı mutlak alması lazım, çünkü son hafta F.bahçe'nin puan kaybetme ihtimali yüksek.
Skor: Beşiktaş 1 - G.saray 2
Maçın 85.dakikasında durum 1-1 ken saygın köşe yazarı Sergen Yalçın 3'e 2 yakaladığı kontraatak pozisyonunda aninden geriye dönüp orta sahadan kalecisine geri pas veriyor. 90+4 'ün son saniyesinde Cordoba elindeki topu hızlıca G.saraylı oyunculara atıp golü yiyor.
Tarih kimlerin maç sattığını çok iyi yazar. Büyük takımlar maç satmaz, kimseye yatmaz. Maç satın alırmı derseniz, hepsi yapmıştır, hep te yapılacaktır. Ama büyük takımlar tarihleri boyunca tek bir maç bile satmayacaktır!!!

Faruk dedi ki...

90+4 'ün son saniyesinde Cordoba elindeki topu hızlıca G.saraylı oyunculara atıp golü yiyor.

Şu paragraf tam anlamıyla bir skandaldır. Cordoba'nın başını yiyen zihniyetin ürünüdür ve Cordoba özellikle o maçta üstüne basa basa söylüyorum ''tertemizdir'' ''apaktır''...

Unknown dedi ki...

Öyleyse neden takım arkadaşı Tümer Metin tarafından tartaklandı Cordoba o golden sonra bana anlatırmısın sayın admin? Sahada yaşayan en iyi bilir ne olduğunu. Sergen, Cordoba ve 2-3 Beşiktaşlı futbolcu daha o gün o maçı sattı. Ne oldu da durup dururken Beşiktaş taraftarları maçın 75. dakikası gibi "bu maçı satanın anasını ..." diye bağırmaya başladı. Hangi normal bir maçta tribünler bu şekilde bağırmaya başlar? Sen kendi hayallerini yaşamaya devam et, bahsettiğim arkadaşlar çatır çatır sattılar o maçı, el birliğiyle şampiyon yaptılar "fakir fukara" G.sarayı. Bu arada şu tespitim kesinlikle doğrudur. Eğer G.saray herhangi bir sezon da şampiyonluk iddiasını kaybetmişse, o sene ligte hiç bir şaibe yaşanmıyor, ne zaman G.saray işin içinde olursa, o zaman pislikler, satışlar yaşanıyor. Sizlerde her zaman onlara alet oluyorsunuz.

omanim dedi ki...

tümer de cordobayı tartakladı demekki biliyodu oda cordobanın doksan artı dörtte maç satıcanı.haber gelmiş ona demişlerki cordoba doksan artı dörtte hızlı degaj yapıp topu gaatasaraylı futbolculara atıcak sabri içer doldurucak hakan indirip hasan kabze vurucak.napsın çocuk yetişemedi hepsine.sonrada zaten layık olduğu yer olan fenere gitti.kaliteli futbolcu kaliteli takıma kontenjanı.taraftarda bağarıyosa b maçı satanın anasını diye kesin satılmıştır o maç.taraftar ne bağarsa doğrudur.beşiktaş taraftarının her hafta fenere bağardığı küfürlerde doğrudur o zaman.

Murat YILMAZ dedi ki...

skor tahmini oyununun arkasında ne arıyor bu yorumlar anlayamadım. Admin'i göreve çağırıyoruz.

Faruk dedi ki...

Bizim Tolga pimi çekti bombayı bıraktı ortaya :) göreve çağırılacak bir durum yok, yangına körükle gitmeyin sevgili admin :)

Faruk dedi ki...

ben bu maç satma konusunu ayrı bir postta irdelicem, özellikle cordoba'nın degaj mevzusunu. cordoba'nın degajını omanim harika anlatmış bence, üstüne birşey söylemeye gerek yok. ayrıca bu konular üzerine defalarca tartışıldığı için kimse boşuna parmaklarını yormasın bence...

Unknown dedi ki...

Kimse maç satarken kaleyi açıp hadi vurun demez. Cordobanın bilmem neresinden yarattığı penaltıyı açıklayın bakalım. Ama vardır ona da bir kılıf. 3-4 futbolcudan bahsettim sadece ve onlar o maçı sattılar. Sergen o gün maç satmadı diyenleri zaten kaale almam. Ama neyse, size göre G.saray bileğinin hakkıyla kazanmış. Bravo, ilk 30 dakika da 3-0 'ı da bileğinin hakkıyla atmıştı. Ona tık yok tabi. Hatta bileğinin hakkıyla size bayrak açtırmıştı. Bileğinin hakkıyla zalad'a 8 gol atmıştı. 2005-2006 sezonunda bileğinin hakkıyla 84 puan topladı. Ertesi yıl aynı kadro hiç bozulmadan 63 puanda kaldı allah allah? Analarının ak sütü gibi helal olsun onlara o zaman ne diyelim, bileğinin hakkıyla servet daha nice elle goller atsın size, bileğinin hakkıyla arda'da nice gözler kırpsın ona. Helal olsun Cordoba' ya 3 saniye topu elinde tutacağına, aniden cimbomluların ortasına topu attığı için. Olur ya biri ıskalayıp, sergen topu kapıp 30m.den çakarak beşiktaş'a çoook ihtiyacı olan 3 puanı getirebilirdi. Cordoba bunu hesaplayarak yapmıştı zaten o degajı, herkes anlamıştı bunu maçı izlerken. Ne kadar fesatmışız bizler, Cordoba dürüstlük timsali olarak yükselirken bizler ne kadar alçalmışız!