4 Mayıs 2009 Pazartesi

Terbiyesizler!

Daha 20. dakikada Trabzonspor'a attıkları birinci golün kopyası sayılabilecek pozisyonda öne geçmişlerdi ve Selçuk Dereli'nin ''tam korumasında'' Gaziantep'ten ''güllük gülistanlık'' bir galibiyeti almak üzereydiler. Selçuk Dereli koruma işini abartınca hem tribünlerin hem de sahadaki Gaziantepsporlu futbolcuların uyanışı gerçekleşti ki, eğer canlı bahis oynama imkanım olsaydı varımı yoğumu ikinci yarı için Gaziantepspor galibiyetine yatırabilirdim. Devre arasında soyunma odasına giden kırmızı siyahlı futbolcuların yüz ifadesi ikinci yarının ''bir başka olacağını'' haber veriyordu zaten. Özellikle Erman Özgür'ün oyuna girmesinden sonra Gaziantepspor vasatın üstündeki performansıyla hem Sivasspor'a pozisyon vermemeye hem de pozisyonlar bulmaya başladı. Erman Özgür'ün komutasında önce beraberlik golünü attılar ardından da maçın sonlarında galibiyet golünü. ''Çarkın dönüşüne isyan eden'' Gaziantepsporlu futbolcular hem Selçuk Dereli'yi hem de Sivasspor'u yenmeyi başardılar. Yaptıkları onur mücadelesine saygım sonsuz gerçekten.

Benim asıl erdim maçtan sonraki Sivasspor açıklamaları. O takımda yer bulduğuna şükretmesi gereken Murat Erdoğan maçın ardından ''imalı sözlerle'' Gaziantespor'un performansını eleştirdi. Kaptan Mehmet Yıldız ve Musa Aydın'da bu terbiyesizliğin içinde yer alan açıklamalar yaptılar. O çok bilmiş hocaları Bülent Uygun'da federasyona ''şampiyonluğa giden bir takıma bu havada, bu saatte nasıl maç oynatıldığını sorguladı(!)''. Pes yani! Siz şampiyon olacaksınız diye meteorolojiye göre maç mı oynatılacak size? Siz şampiyon olacaksınız diye istediğiniz saatte maç mı verilecek size? Trabzonspor'u 3-0 yendikten sonra sahanın ortasında dans ediyordunuz ama! O maç saat kaçta başlamıştı Bülent Uygun? Böyle şampiyon olacaksınız olmayın zaten, hiç ihtiyaç yok yeni Fatih Terim'lere, Hasan Şaş'lara, Adnan Polat'lara, Ergun Gürsoy'lara... Sivasspor'a sempati besleyenlere ise bir tavsiyem var. Önce Sivasspor'un maçlarını izleyin, farkı farkedeceksiniz!

Son söz Mecnun Odyakmaz'a: Centilmen başkan ayağıyla girdin futbolun içine ama 2-1 mağlup duruma düştükten sonraki tavırların ve o elindeki tesbih neyi anlatmaya çalıştı bizlere? Ben hiçbirşey anlamadım çünkü, anlayan varsa anlatsın...

Hiç yorum yok: