31 Ekim 2009 Cumartesi

Baydınız Be Abi!


İyidir, hoştur, büyüktürde, Galatasaray'ın kaybedilen maçlar ya da yitirilen şampiyonluklardan sonra mızmızlanma huyu bir türlü bitmez, bir türlü geçmez. Dün de Haldun Üstünel konuştu. Kendilerine yapılan saldırıdan, hakemin yönetiminden, şundan bundan dert yandı.

Yani o kadar komik oluyor ki artık bu tip çıkışlar, koca koca adamların şu yaptıklarına bakınca şaşırıyorum. Haldun Üstünel kendilerine yapılan saldırılardan bahsederken aklıma Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maç geldi. Herhalde ülke futbolu bundan büyük saldırı görmemiştir şimdiye kadar. O maç oynanıp, 90 dakikası bittikten sonra, bu maçın oynanmaması için hiçbir sebep yoktu ortada. Önce insan dönüpte kendisine bakmaz mı? Şu basın açıklamasını okurken, geçtim uzak tarihi, yakın tarihi bir irdelemez mi? Ayrıca diyor ki kendisi: ''Biz boş vaatler vererek değil, icraatlar yaparak Türk Futbolu'na hizmet ediyoruz.'' Boş vaat dediği de Aziz Yıldırım'ın son Fenerbahçe kongresinde verdiği 3 yıl üstüste şampiyonluk sözü. Sonra devam ediyor ''18 mayıs akşamı şampiyonluk kupasını Galatasaray'ın kaldıracağından kimsenin şüphesi olmasın!'' Allah allah! Az önce boş vaat veriyor diye eleştirdiğin Aziz Yıldırım'dan ne farkın kaldı şimdi!

Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'ın açıklamasından sonra ''Başkan nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, güvendiği bir yerler mi var?'' demişti. Yıldırım Başkan'ı, Haldun Üstünel'in açıklaması için de göreve davet ediyoruz. Yoksa Haldun Üstünel'in güvendiği bir yerler mi var?

2 yorum:

omanim dedi ki...

ya valla sıktı ya.10 senedir berabere bile kalamamışın bari sus konuşma ayıptır ya.nasıl da hala utanmadan konuşabiliyolar ben anlamıyorum.insan bir an önce konu kapansın geçsin diye uğraşır.bucayı da yenmişin takım çıkışa geçmiş:))

sami özgür dedi ki...

abi walla sonunda sunu dıyen cıktı hayır fenerbahce samıyende 2-1 su tarlasında yenıyor orada baskı yok ama kadıkoyde hep var nası ıs anlamadım bızımkıler robot mu