2 Ekim 2009 Cuma

Skor Gücü


Fenerbahçe'nin inanılmaz bir skor alma gücü oluştu bu sezon. Güiza'nın sakatlığı yüzünden İstanbul'da bırakılması Fenerbahçe'nin bu gücünü Semih ile perçinlerken, zaten performansı üç aşağı beş yukarı belli olan sarı lacivertliler Semih - Alex ortak yapımı golle Twente maçının şokundan çıkmayı başardı.

Bu tip maçlar hep zordur aslında. Tabi ki Sheriff Tiraspol, Fenerbahçe ile kıyaslanamayacak ölçülerde vasat bir takım ancak futbolcuların kafasında da ''Ya puan kaybedersek'' düşüncesinin olduğuna eminim. Emre'nin dün akşamki performansı da son derece olumluydu. Alex ile beraber takımına liderlik yaptı, pres yaptı, şutlar attı, yakın zaman içinde yeniden sakatlanmazsa, sezonun Fenerbahçe adına yıldızı olacak gibi duruyor. Semih'in takımda olması her daim hücum organizasyonlarına çeşitlilik kazandırıyor. Burası bir gerçek. Ben Kazım'ın Deivid kontenjana takıldığı için oynadığını düşünüyordum ancak dün akşam da sahaya çıktığına göre Daum kendisine gerçekten güveniyor ve sağ kanat tercihinde bu futbolcunun sezon boyu bir numaralı tercihi olacağı kesinleşti artık.

Sıkıntı yaşanabilecek bir maçtan 3 puanı tek golle kurtarmayı başardı Fenerbahçe. Bundan sonra grupta ilk iki için Steaua Bükreş ve Twente ile çekişecekler. Az hata yapan kazanır ancak Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkamaması büyük bir mucize olur...

Hiç yorum yok: