17 Şubat 2010 Çarşamba

Yolcudur Abbas!

Sezon başında uçacaktı yuvadan ama bin farklı aksilik meydana gelince Servet'in Marsilya transferi tamamlanamamış ve milli oyuncu Galatasaray kampına katılmıştı.

O günden bu güne de Servet Çetin, Rijkaard yönetimindeki sarı kırmızılı takımda banko oynamış ve ''defansın sigortası'' olmaya devam etmişti. Belli ki Marsilya işi olmasa da Servet Avrupa kapılarını kapatmamış. Bugünün en büyük dedikodusu Servet'in Rubin Kazan'a ''ön anlaşma imzası'' attığı yolunda. Kadrosunda hali hazırda Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'yi bulunduran, önümüzdeki sezon içinde Fatih Tekke ile anlaşarak Türk futbolcu sayısını üçe çıkaran Rubin Kazan yönetimi Servet ile de anlaşmak için girişimlerde bulunuyor.

Servet Çetin yalnızca Galatasaray'ın değil, Türk Futbolunu'nda önemli karakterlerinden birisi. ''Rus Pazarında'' kendisine bir rota çizmeye çalışıyor olabilir. Son iki maçta (Antalyaspor kupa ve Kayserispor) ilk onbirde olmamasının sebeplerinden birisi de bu olabilir mi diyeceğim ama bana pek alakalı gelmiyor. Rijkaard ile sorun yaşıyor da olabilir 29 yaşındaki milli oyuncu. Bu transfer hikayesinin aslını astarını yakın zamanda öğreneceğiz gibime geliyor ama Servet Çetin'in Rubin Kazan'a transfer olması bana birazcık zor bir ihtimalmiş gibi geliyor.

Hiç yorum yok: