12 Aralık 2009 Cumartesi

Denizli'deyiz...


Teknik kadroda yapılan değişikliğin ardından aslında Trabzonspor için lig yeniden başladı. Geçen hafta Ankaragücü'nü 3-0 yenerek Şenol Güneş'e ''hoşgeldin'' diyen takımın bu haftaki rakibi Ankaragücü'nden daha zayıf olan Denizlispor.

Geçen sezon Denizlispor'un başında Giray Bulak varken, ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazanmış, ikinci yarıdaki maçı ise aynı skorla deplasmanda Denizlispor kazanmıştı. Denizlispor geçen seneki gücünden bir hayli kaybetmiş bir görüntü veriyor. Ankaraspor'a karşı alınan hükmen galibiyeti saymazsak Denizlispor'un geride kalan 15 haftada tek bir galibiyet dahi alamaması zaten maç öncesi görüntüyü gözler önüne seriyor.

Şenol Güneş'in bu maç öncesinde de öyle çok fazla değişiklik yapacağını düşünmüyorum takımda. Alanzinho yine ilk onbirdeki yerini alacaktır. Stoperlerin de Egemen ve Song olarak belirlenmesi yüzde yüz görünüyor. Yine tek forvet Umut başlayacaktır maça. Selçuk, Colman ve Gabric'in de ilk onbirdeki yerleri garanti. Bu nokta da tek sıkıntı önümzüdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde kart sınırında olan oyuncular. Colman, Gabric, Cale ve Engin Baytar sarı kart görürlerse haftaya oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler ve özellikle Colman ile Gabric'in bu konuda çok hassas olmaları gerekiyor.

Maç için söylenecek pek fazla birşey yok. Mutlak ve rahat bir galibiyet bekliyorum Trabzonspor'dan. Son iki maçtan 6 puan çıkarıp zirveye olabildiğince yaklaşmak Trabzonspor'un en büyük hedefi. Bu 6 puanın yarısı da Denizli'den geçiyor.

Hiç yorum yok: