1 Aralık 2009 Salı

Galibiyeti Armağan Etmek...


Çok kritik bir maç oynadı Trabzonspor, Eskişehirspor ile. 18 puandaydılar, oynadıkları 12 maçın yalnızca 4 tanesini kazanabilmişlerdi. (Hükmen kazanılan Ankaraspor maçını hariç) Alınan 5 mağlubiyetin yanında, teknik direktörün işine son verilmesi ve 5 oyuncunun kadro dışı bırakılması içeride yaşanan kaosu özetliyordu.

Eskişehirspor'u rahat bir oyunla yendi Trabzonspor. Son dakikalara doğru Onur acemi bir gol yemese farkı daha da arttırabilirlerdi ancak rölanti sayılabilecek bir tempoda rahat bir galibiyet aldı bordo mavili takım.

Maçtan sonra röportajları izliyordum gözüme Selçuk İnan takıldı. Efendi adamdır, takım oyuncusudur. Etliye sütlüye pek karışmaz sadece verilen işi yapmak ister sahada ancak sahadaki karakterinin saha dışından farklı olduğunu gördük genç futbolcunun. Aslında açıklamaları son derece doğru ve yerindeydi. Benim de savunduğum gibi kadro dışı bırakılan 5 futbolcunun neden kadro dışı bırakıldığını anlamamıştı. LigTv mikrofonlarında galibiyeti kadro dışı bırakılan arkadaşlarına armağan etti. Arkadaşlarının gözünde bir numara daha büyümüştür belki ama yönetimin gözünde Selçuk'un uyarılması gerekiyor gibi geldi bana. Herkes kendi işini yapmalı, kendi işini düşünmeli, en azından basının karşısında kurulan cümlelerin iyi seçilmesi gerekiyor. Haklı olsan bile...

Hiç yorum yok: