24 Ağustos 2009 Pazartesi

Barcasaray!

Manisa deplasmanındaki Trabzonspor'u izlerken, ara ara göz ucuyla Galatasaray'a bakmayı da ihmal etmedim. Maçla ilgili derin fikirlerim yok ama Galatasaray'ın gidişi gidiş değil!

İlk hafta 3 gol, ardından iki kez dörder gollük resitaller. Üç lig maçında atılan toplam 11 gol. Arada altışar gollük Avrupa Kupası ziyafetleri de var. Dün Elano bile kırk yıllık Galatasaraylı gibi oynadı, mükemmel bir de gol attı. Rijkaard'ın rotasyonlarıyla kim as kim yedek anlaşılmayacak gibi duruyor. Kadro kalitesi Türkiye standartlarının üzerindeydi ama bu takımı bir arada tutmakta önemli bir meziyet. Doludizgin gidiyor Galatasaray. Hafta arası bir ''angarya'' maçı oynayıp kaldıkları yerden devam edecekler. Bu tempoyu korumayı başarırlarsa lig erken kopar, Erman Toroğlu işinden olur!...

3 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Bu tempoyu korumayı başarırlarsa lig erken kopar, Erman Toroğlu işinden olur!...

Çok duyduk biz bu lafları. Bir atasözümüz derki 'erken öten horozun kafasını koparırlar'.
Hele bir Ocak Şubat gelsin, GS'de ödeme sıkıntıları başlasın o zaman görürüz BarçaSarayı.

MORTAC dedi ki...

Bir atasözü de benden o zaman : Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.

Unknown dedi ki...

Bir Turutoğlu klasiği, kendi takımından ümidi kesince saldır cimbom! Avcunu yalarsın, görecez bakalım lig nasıl kopacakmış! Kadıköyde maymuna çeviririz gene, havaları söner, sen uçma sakın admin, yoksa talihsiz demeçler serine bir yenisini eklersin.