17 Ağustos 2009 Pazartesi

Kim Bu Futbolcu?

Oyuncu hakkında vereceğim ipuçları kendisinin hemen tanınmasına yol açabilir. O yüzden fotoğrafı kendi başına büyük bir ipucu teşkil ediyor diye düşünüp cevaplarınızı bekliyorum.

DOĞRU CEVAP: Ivan Visnevski. Hızlı ve doğru cevabı gönderen Hakan Demirel'i kutluyorum...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Rahmetli Vishnevski olmasın, toprağı bol olsun, nur içinde yatsın :)

omanim dedi ki...

aman ha sarı kırmızı forma koyma admin dayan sarı laciverte o zaman ses patırtı olmaz niye sarı lacivert diye.

omanim dedi ki...

hocam bir de şu anketleri yaparken.anket konuların kulüpleri ya da kulüpteki futbolcuları temsil etmesin yoksa blogunu okuyanların çok büyük çoğunluğu fenerbahçeli olduğu için ya fenerbahçe ya da fenerbahçeli bir futbolcu birinci çıkıyor hep doğal olarak.şimdi sen buraya gol krallığı listesine guizanın yerine kaleci volkan babacanı koysan o birinci çıkar.bu arada semih şentürk nasıl olmaz bu listede her takımdan bir topçu koydun diyeceğim değil.neden yok bu adam iki sene öncenin gol kralı hemen bir açıklama bekliyorum sayın admin.

Faruk dedi ki...

Dediğine katılıyorum. Sadece benim blogda değil hemen her platformda bu böyle. Türkiye'nin uygulaması gereken rejimi anket konusu yapsam o bile futbola bağlanacak diye korkuyorum. Biliyosun Fatih Terim İmparator olduğu için İmparatorluk olsun diyen de çıkabilir Fenerbahçe Cumhuriyeti adına cumhuriyet diyen de çıkabilir. Tabi bunlar işin şaka boyutu ama blogta maalesef böyle bir durumumuz var ve insanlardan objektif olmalarını talep edemeyiz kaldı ki herkes objektif bakıyor bile olabilir. Bu arada son ankette ben de oyumu Güiza'ya verdim belirteyim :)

Semih Şentürk konusuna gelince; Semih'i ankete eklemeyi düşündüm ancak hem Güiza'nın varolan performansı hem de Daum'un sisteminde Semih'in alacağı dakikanın kısıtlı olacağını düşünerek kendisini ankete eklemedim. Hem de Güiza'nın oyları bölünsün istemedim :) (bu şakaydı) Ha 2 sene önce de Semih kısıtlı dakikalarda gol kralı olmuştu ancak burada da diğer seçeneği devreye girecek ne yapalım. Bir kez daha düşününce keşke ekleseymişim Semih'i diyorum...