8 Ocak 2010 Cuma

Anket Sonuçları


Yaklaşık 1 ay önce düzenlemiştim Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tur şansları hakkındaki anketi. Sonuçları açıklamak ise bugüne kaldı.

Fenerbahçe'nin tur şansının Galatasaray'a göre daha fazla olduğu çıktı ankette ki bu hiç anormal bir sonuç değil. Avrupa Kupaları'nda adı sanı pek fazla duyulmayan Lille ile Atletico Madrid kendi aralarında eşleşseydi hiç kuşkusuz favori Atletico Madrid olurdu. Fenerbahçe'nin turu geçme şansı bana göre de bir hayli fazla ancak devre arasında takımdan ayrılan ve kadro dışı bırakılan oyuncuların yerlerine en azından kadro derinliği açısından mutlaka takviyelerin yapılması gerekiyor Fenerbahçe adına. Lille, muhtemelen Trabzonspor'u eleyen Toulouse'un bir başka versiyonu. Koşan ve basan siyahi oyuncuların yanında, üst düzey tekniğe sahip oyuncuları barındırıyorlar ve Fenerbahçe'ye karşı en büyük avantajları üstün fizik güçleri olacak.

Atletico Madrid - Galatasaray eşleşmesi ise bıçak sırtı bir eşleşme. Her ne olursa olsun Atletico Madrid bu turda favori ancak Galatasaray'ın bilinen ''Avrupa kültürü'' ve kaliteli kadrosu ile rakibine öyle kolay kolay teslim olmayacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok: