7 Ocak 2010 Perşembe

Yavuss




İstanbul'un Fatih ilçesinin köklü amatör kulüplerindir Vardarspor. 1950 yılında kurulan kulüp varlığını bu zamana kadar sürekli amatör liglerde sürdürmüş, zamanında 3. Lig'e terfi maçları da oynamıştı.

Trabzonspor'da İbrahima Yattara'nın, Galatasaray'da Serkan Çalık'ın, zamanında Gençlerbirliği'nde Kerem Seras'ın, geçen sezon Eskişehirspor'da Engin Baytar'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oğuzhan Bahadır'ın, Rubin Kazan'da Gökdeniz Karadeniz'in, Zenit Petersburg'da Fatih Tekke'nin ve adını ya da oynadığı takımı şu anda hatırlayamadığım onlarca ''61 numara'' temsilcisinden birisi de Vardarspor'un kadrosunda bulunuyor. Blogta ''Yavuss'' nickiyle zaman zaman sivri yorumlarını da gördüğümüz, Yavuz Selim Sayın, Vardarspor'un kadrosunda, Fatih'in göbeğinde, Trabzon Şehri'ni başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Boşuna demiyoruz ''Bize Her Yer Trabzon'' diye...

4 yorum:

omanim dedi ki...

bu çocuktan topçu mopçu olmaz:)

sami özgür türer dedi ki...

stadta namık sevik sanırsam :D

yavusss dedi ki...

öncelikle sn admin banada sayfanızda yer ayırdığınız için teşekkürlerimi iletirim.
Her konuda olduğu gibi yine araştırmacı kimliğinizle vardarsaporla ilgili araştırmalarız doğru olup amatör kümenin en saygın ve en köklü kulüplerindendir.
Tabiki profosyonel olarak bu 61 numaralı formayı taşımak isterdim ama kısmet değilmiş olsun 61 numarayı amatör olarakta giymek ayrı bir heyecan ayrı bir duygudur.Evet bize 'HERYER TRABZON'....

yavuss dedi ki...

Sn omanim seni sahalarda karşımda görmekten büyü bir zevk duyarım seni yattara gibi çalımlarımla,gökdeniz gibi hırsımla ve fatih tekke gibi bitiriçiliğimle sahada bitiricem:)