21 Ocak 2009 Çarşamba

2010'da Giderim...

Edu Dracena Olympiakos'tan sonra yaşadığı ikinci Avrupa Kıtası deneyimi olan Fenerbahçe'de (Kadıköy'ün Asya sınırları içerisinde olduğunu bir an unutalım) dikiş tutturmayı başarmış ve partneri Lugano ile birlikte Türkiye Ligi şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi çeyrek final deneyimi yaşamış bir oyuncu. Geçen gün yaptığı açıklamada ''Kontratım 2010 yılında bitiyor ve ben daha görünür bir ligde oynamak istiyorum'' ifadelerini kullandı. Daha görünür liglerden kastı ise hiç kuşkusuz İtalya, İngiltere, İspanya ya da en kötü ihtimalle Almanya ligi olmalı.

Edu Dracena gözümde hiçbir zaman kaliteli bir stoper olmadı, Türkiye Ligi'nde Fenerbahçe formasını sürekli giymesi tabi ki bir başarı ancak görünür bir lige gidebilmesi için de görünür bir futbol oynaması gerektiği kanısındayım. Şampiyonluğu kaybettikleri Galatasaray maçında Volkan Demirel ile birlikte yaptıkları hatayı umarım ''görünür lig kulüpleri'' gözardı ederler 2010 yılı geldiğinde...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

admin sende bu takıntı zaten hep var.eğer sen bi adama baştan kötü dediysen o adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sana.örnek olarak ardayı verebiliriz.adam artık hakikaten ağzıyla kuş tutuyo ama kabul ettiremiyo.şahsen benimde sevmediğim bir futbolcu ama first class.edu da keza diğer örnek her defans oyuncusu hata yapar bu şampiyonluk maçındada olabilir.o zamanda göze daha çok batar tabiki.ama edu drecana günümü futbolunda tatlı sert çok iyi kesici özellikleri olan çağdaş bir stoper ve daha görünür liglerde rahatça oynayabilir.