9 Ocak 2009 Cuma

TOP16 Garantilendi.

Union Olimpija deplasmanına çıktı Fenerbahçe Ülkerspor dün akşam, Beko Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown'a karşı ağır bir mağlubiyet almışlardı. Muhtemelen kaybedeceğini düşünüyordum Fenerbahçe Ülkerspor'un (tahmin konusunda Kaan Kural'dan sonra ben gelirim karavana da!..) ancak 20 sayı farkla Mehmet Baturalp'in tabiriyle ''muazzam'' bir galibiyet aldı Fenerbahçe Ülkerspor. Efes Pilsen kendi sahasında CSKA Moskova'dan 19 sayı fark yemişti bir gün önce ve yazmaya bile elim gitmemişti çünkü o kadar belliydi maçın o skorla biteceği zaten bitmeseydi haber değeri taşırdı.

Fenerbahçe Ülkerspor'un en skorer oyuncusu sezon başında sakatlıklarla boğuşan ve döndükten sonra da bir türlü ritim yakalamayan Ömer Onan oldu. Ömer'in 20 sayısına, Mirsad 16 sayı 6 ribaund, Oğuz Savaş'ta 10 sayıyla eşlik etti.

Gruptaki son maç Lottomatica Roma ile Abdi İpekçi'de oynanacak. Bu maçta alınacak 10 sayılık bir galibiyet Fenerbahçe Ülkerspor'u grup ikincisi olarak TOP16'ya yükselecek. Roma'yı bu farkla yıkamasa da Fenerbahçe Ülkerspor'un dün gece aldığı skor Euroleague'e toptan bir ''gözdağı'' demekti aynı zamanda. Umarım başarıları TOP16'da da aynı şekilde devam eder...

Hiç yorum yok: