30 Ocak 2009 Cuma

48 Sayı...

Euroleague TOP16'da ülkemizi temsil eden tek takım olan Fenerbahçe Ülkerspor son üç yılda iki kez bu kupayı kazanma başarısı gösteren güçlü rakibi CSKA Moskova karşısında varlık gösteremeyerek karşılaşmadan 18 sayı farkla 66-48 mağlup ayrıldı.

Fenebahçe Ülkerspor'da çift haneli sayılara yalnızca, sakatlıktan çıkan ve bu maçta oynaması dahi şüpheli gözüken, Gordon Giricek ulaşabildi. Maçın başından itibaren kontolü eline alan CSKA Moskova özellikle J.R Holden'ın Marques Green'e kurduğu üstünlükle ve pota altını çok iyi kullanmasıyla rahat bir galibiyet almış oldu. Ben Tanjevic'in yerinde olsam CSKA ile oynanacak olan iki maça da mağlubiyet yazar diğer maçlar için planlarımı yoğunlaştırırdım, bu mağlubiyetle kaybedilmiş hiçbir şey yok aslında, bu grubun buldozeri CSKA Moskova'dır ve 1 mağlubiyet bile alması son derece sürpriz olacaktır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya sayın admin küçüklüğümden hatta bebekliğimden beri:)) cska moskova ve benetton treviso taraftarı olduğumu bilirsin.cska moskova artık uzay takımı oldu.bunlar çok hafif geliyo onlara.tek rakibi trabzon alpella:)))