16 Mart 2009 Pazartesi

Ligin En İyi Takımı...

Bu aralar ligin en iyi futbolunun hangi takım oynuyor diye sorsalar hiç düşünmeden vereceğim cevap Beşiktaş olur. Etkileyici futbolun yanında bir de sonuca gidiyor oluşları siyah beyazlıları 2003 yılından beri ilk kez bu kadar yaklaştırıyor şampiyonluğa.

Devre arasında takıma katılan Fabian Ernst'in takımı bir iki gömlek yukarı taşıdığı kesin. Kendi işini yapmayı bırakıp bir de güzel gol attı maçın sıkıştığı dakikalarda Gençlerbirliği'ne. Gençlerbirliği'ni yabana atmamak lazım, çıktıkları son beş maçın dördünü kazanmışlardı İstanbul'a geldiklerinde. Mustafa Denizli için ''şöyle kötü, böyle kötü'' demiştik ama hoca bizi utandırıp takımı belli bir çizgiye oturtmayı başardı, cesaretle uyguladığı ''deneme-yanılmalarla'' takımın iskeletini kurmayı başaran hoca, hem oynattığı futbol hem de takımdaşlık duygusunu geri kazandırmasıyla Beşiktaş'ı en ciddi şampiyonluk adayı haline getirdi. Eğer ciddi bir düşüş yaşamazlarsa ligi bu şekilde götüreceklerini tahmin ediyorum. Benim bu aralar şampiyonluk için en büyük adayım Beşiktaş ve beceriksiz yönetim ile başkanın bu kez turnayı gözünden vurmasına az kaldı gibi gözüküyor.

İşte saydığım bu sebepler yüzünden Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta deplasmanda Sivasspor'u zorlanmadan yeneceğini düşünüyorum. Bakalım siyah beyazlılar ''muhteşem'' taraftarlarının desteğiyle şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek mi?

Hiç yorum yok: