3 Mart 2009 Salı

Serkan Çalık Nerede?

Geçen sezon Barış Özbek ile birlikte transfer edilmişti bu genç oyuncu Almanya'dan. Sezonun başlarında da Feldkamp'ın değişmez oyuncusu olmuş, Panionios deplasmanında Galatasaray'a UEFA Kupası grubundan çıkmasına ''anahtar'' olan golü kaydetmiş, ayrıca Trabzonspor deplasmanında son dakikada attığı golle kritik bir galibiyete de imzasını koymuştu.

Ne olduysa Serkan Çalık'ın önce aldığı süre sınırlandı, arkasından yaşadığı sakatlıktan sonra kendisinden haber alamaz olduk. Uğur Uçar'ın durumuyla alakalı olarak sık sık medyada çıkan haberlerden dolayı kendisini unutmadık ancak aynı durum Serkan Çalık için geçerli değil. Nerede olduğuna dair en ufak bir işaret yok. Kendisi sakat mı? Yoksa formsuz olduğundan dolayı ilk onsekize giremiyor mu bunu bilen yok. Bu genç ve yetenekli oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi en büyük dileğimiz.

Unutmadan birde Alparslan Erdem vardı sezon başında, birkaç maç süre almış hatta İstanbul'da oynanan Bellinzona maçında Milan Baros'a mükemmel bir asist yaparak kumaşını ortaya koymuştu. Alparslan Erdem'e ne olduğu hakkında haberi olan var mı?!

3 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Almanya'da tedavideymiş admin

Adsız dedi ki...

gerçektende özellikle serkan çalık sırra kadem bastı.adamın esamesi okunmuyor.alparslanda aynı şekilde bir ara çok gündemdeydi artık adını duyamaz olduk.bi de bi flipper vardı nooldu:)) ben bunlara birde beşiktaşlı serdar kurtuluşun kardeşi serkan kurtuluşu eklicem onunda adını duyamaz olduk son zamanlarda.

Melih Kazdağ dedi ki...

Asıl bir İlhan İrem vardı o nooldu?