13 Şubat 2009 Cuma

Nihayet...

Euroleague'de mücadele eden tek takımımız Fenerbahçe Ülkerspor, TOP16 H grubunda oynadığı üçüncü karşılaşmada deplasmanda Cibona Zagreb'i 65-55 mağlup ederek hayati bir galibiyete imza attı. Bu galibiyet gruptan çıkma yolunda adeta ''can simidi'' olurken, Mirsad Türkcan belki de Fenerbahçe Ülkerspor'daki en iyi maçını çıkarıp 20 sayı ve 13 ribaund ile NBA istatistiklerine imza attı. Gordon Giricek 12 sayı ve 4 ribaund ile özellikle kritik anlarda ortaya çıkarak takımını oyunda tutmayı başarırken, ilk üç çeyreği geride bitirmesine rağmen son periyodda maçı kazanan Fenerbahçe Ülkerspor'un önemli oyuncularından birisi de 10 sayı 2 ribaund ve 2 top çalma ile oynayan Marques Green oldu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan Montepaschi Siena maçı Fenerbahçe Ülkerspor'un en kritik maçı oldu daha şimdiden. Bu maçta alınacak farklı bir galibiyet ile Cibona Zagreb ve Montepaschi Siena'yı geride bırakabilir Fenerbahçe Ülkerspor.

Eurolegue TOP16'daki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe Ülkerspor'un bundan sonraki karşılaşmalarında da dün akşamki gibi galibiyetler alması en büyük dileğim. Uzun zamandır Eurolegue Final Four'unda göremediğimiz Türk takımlarının makus talihini umarım bu sezon sarı lacivertli ekip değiştirebilir...

Hiç yorum yok: