10 Nisan 2009 Cuma

Emre Belözoğlu'nun En Büyük Heyecanı!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yaklaştıkça, bahsi geçen en medyatik konulardan bir tanesi de hiç kuşkusuz Emre'nin Ali Sami Yen'de Fenerbahçe forması altında oynaması oluyor. Bu konuda herkesin bir görüşü, Emre'nin nasıl bir performans göstereceği hakkında yorumları var.

Ben Emre'nin sıkı bir Galatasaraylı olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe forması altında çıktığı maçlarda sarı formanın altına giydiği kırmızı kramponların da ''mesaj kaygısı'' taşıdığına eminim ama neticede profesyonel bir futbolcu olarak Pazar akşamı sahaya çıkıp Fenerbahçe formasıyla tuttuğu takıma karşı 3 puan alması için Fenerbahçe'ye yardımcı olmaya çalışacak. Inter'e kulübe para kazandırmadan transfer olması, Inter'e gideceği için özellikle kendi sahalarında kaybettikleri Ankaragücü maçında toplara girmemesi ve kendini saklaması ve şampiyonluğun Fenerbahçe'ye kaptırılması (tabi ki bu bir şehir efsanesi, gerçeği ancak Emre'nin kendisi bilir) ve en son olarakta Galatasaray Camiası'nın çoğunluğunun hemfikir olduğu ''hainlik'' yaparak Fenerbahçe'ye transfer olması, kendisinden nefret edilmesi için yeterli sebepler olarak görülüyor.

Bir kere profesyonel futbolcu istediği takımda oynar, bu konuda anlaşmak gerekiyor. Yattara Trabzonspor'da en beğendiğim ve en çok sevdiğim futbolcudur uzak ara ancak yarın İstanbul takımlarından birisine transfer olsa, gıkımı çıkarmam, hainlik olarak düşünmem, hatta hakkı olduğunu düşünürüm. Bu yüzden Emre'yi Fenerbahçe'ye transfer olduğu için suçlamak tamamen abesle iştigaldir.

Galatasaray taraftarının Emre'ye ne tepki vereceğini bilmiyorum ama şayet Emre bir gole imza atarsa, geçmiş yıllarda örneğini hatırladığımız ''pet şişe ve su şenlikleri'' Ali Sami Yen'de yeniden tezahür edebilir bunu biliyorum...

1 yorum:

omanim dedi ki...

ya arkadaşım sende neler yaratıyosun.yok sarı formanın altına kırmızı krampon giyip mesaj vermiş.çok saçma bi şey o ya.adam ağzına almıyo galatasarayın adını.herife saldırı yapılıyo diğer takımın taraftarı diyo galatasaray bile demiyo.adnan polatta dedi ya bu konu hakkında psikolojik sorunları var herhalde diye.hadi senin yattara trabzondan istanbula gidicekte fenerden galatasaraya galatasaraydan fenere gidicek adam nereye gidiyo kadıköyü beğenmedide mecidiyeköyemi yoksa tersimi:)emre denen adam parayı kim verirse orda oynayacak dün galatasaray bugün fenerbahçe yarın beşiktaş öyle takım sevgisiymiş forma sevgisiymiş öyle şeyleri olmayan iğrenç bi adamdır.getirsene tuncayı galatasaraya bundanda eminim dünyaları versen getiremezsin fenerbahçeli o işte.