6 Nisan 2009 Pazartesi

Hocada Panik Gördüm!

Aslında postun başlığında ''Bu çocuğa dikkat!'' ibaresini de kullanabilirdim ama söylediği laf çok daha renkli çok daha güzel.

Fenerbahçe maçının ikinci yarısında Rıza Çalımbay sık sık Batuhan'ı kenara çağırıp, ''taç atışlarında kenara gel'' demiş, Batuhan'da Rıza Hoca'ya ''Hoca gol atacağım, rahat ol'' diye cevap vermiş! Maçtan sonraki röportajında ise; ''Hoca'da panik gördüm. Gol mutlaka olur, 90'da da olur'' gibisinden laflar etmiş.

Batuhan'ın ettiği sözler, karıştığı olaylar, saha içindeki hareketleri, yaşını ve futbolunu çoktan aşmış durumda. Büyüdükçe durulacağı yerde, daha çok kopartıyor iplerini, tam bir ''başbelası'' oyuncu tipi. Şimdi bu sözler üzerine Rıza Çalımbay ne yapsın? Oynatsa bir dert, oynatmasa bir dert. Eskişehirspor'un öyle çok rahatta bir pozisyonu yok ligde ve allahı var Batuhan attığı gollerle gerçekten de çok yardımcı oluyor Eskişehirspor'a. Aksi gibi Rıza Çalımbay'da disiplin aşığı hocalardandır, bu lafın altında kalır mı çok merak ediyorum ama, Batuhan bu davranışlarıyla Fatih Terim'in gözüne iyice giriyordur eminim. Futbol sahalarımızın yeni malzemesi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Şanlı medyaya daha çok Batuhan Karadeniz başlıklı haberler çıkacak bundan eminim.

Batuhan'ın Fenerbahçe'ye kaybettikleri maçtan sonra Ortaköy'de bir barda sabah saat 04:00'e kadar eğlenmesi de geçiyor gazetelerde ama bu hiç kimseyi ilgilendiren bir haber değil. Adam pardon çocuk(!) izinli olduğuna göre isterse Paris'te sabahlar, kimseler de karışamaz...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Maçtan önce kapmtan kaçmış gitmiş, senin kaynağın neresi yahu admin?

omanim dedi ki...

yok ilgilendiriyor ki rıza çalımbay kadro dışı bıraktığını söyledi onu.ayrıca maçtan önce yapmış sanırım o kaçamağı.bir çok sabıkalı ukala futbolcu gördük geçirdik ama bu adam kadar terbiyesizini görmedim ben şahsen.ne kadar yetenekli olursa olsun bu çocuktan hiçbirşey olmaz.bu kadar olur ya ukalalık gevezelik bir yere kadar da bu kadar da terbiyesizlik olmaz yani.

Melih Kazdağ dedi ki...

Batuhan yaşında,onun fiziksel özelliklerine sahip avrupada dahil oyuncu yok.O da bunun farkında ve şımarıklık yapıyor.Bence yurt dışına iyi bir takıma gidecek ve biz attığı golleri izleyeceğiz.Orada da ara sıra aşırılık yapacak ancak taraftarlar onu sevecekler..Komik çocuk aslında;Hocada panik gördüm....