23 Ekim 2008 Perşembe

Ne Hafta Ama!..

Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları geride kaldı. Birbirinden ilginç skorların alındığı haftada yaptığımız İddaa kuponlarından maalesef yine sonuç alamadık.

En büyük galibiyet favorilerimden Zenith Petesburg kendi sahasında Belarus'tan BATE Borisov ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaratırken, maçta 90 dakika forma giyen Fatih Tekke'nin Rus temsilcisinin tek golünü atması sevindirici bir gelişme oldu. Inter Anorthosis Famagusta'yı ''güç bela'' 1-0 yenerken, Anorthosis başarısının tesadüfi olmadığını her geçen hafta göstermeye devam ediyor.

3. haftanın flaş skorlarını ise hiç kuşkusuz; Villarreal kendi sahasında Aalborg'u 6-3 yenerek, deplasmanda Steaua Bükreş'e konuk olan Lyon'un 5-3'lük zaferi, yine deplasmanda Basel'i 5-0 yenen Barcelona ve yine deplasmanda Fenerbahçe'yi 5-2 ile geçen Arsenal elde ettiler. Juventus kendi sahasında Real Madrid'i eksik kadrosuyla 2-1 yenmeyi başarırken, Fenerbahçe'nin bulunduğu grubun bir diğer maçında Dynamo Kiev deplasmanda Porto'yu 1-0 yenmeyi başardı.

Sürprizden ziyade ''bol bol gole'' sahne olan Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü maçlarının ileriki haftalarda da aynı şekilde ''bol gollü'' devam etmesi tabi ki en büyük temennimiz...

Hiç yorum yok: