21 Ekim 2008 Salı

Şşşşt... Çaktırma!!!

Arda Turan'ın geçtiğimiz pazar günü oynanan Galatasaray Trabzonspor maçında Servet Çetin'in attığı golden sonra santraya dönerken Servet'e yaptığı ''kaş göz işareti''nin fotoğraflanmış halidir...

17 yorum:

Unknown dedi ki...

Galatasaray klübünün bir özetidir bu fotoğraf. Ama ne kızıyorum, ne de üzülüyorum. Zamanında cimboma yaltaklık yapan, tüm pisliklerine göz yuman pankartdaşlarının eseridir bu. Şimdi tek bir kelime bile etmeye hakları yok! Zira bu resim onların eseridir. Ne kadar gurur duysanız azdır şimdi. Tokat gibi yüzünüze inen gerçekler canınızı yakmaya başlayınca ohh olsun diyorum içimden.

Adsız dedi ki...

bak işte diyorum ya takıntılısınız.aradan yüzyıl geçsin takıntınız devam edecek hala 4-0lık maçın satış olduğunu trabzonun sürekli galatasaraya yattığını iddaa ediyosunuz.allah verede birde ilk yarının son haftası kadıköyde kaza bela feneri yenersek varya yandık.ya lanet olsun sizin bu içinizdeki trabzon takıntısına benimde kafkaslı sevgime.

Adsız dedi ki...

bişey daha...yıllarca fenerbahçe iyi olduğu dönemlerde fenerbahçeye karşı galatasaray beşiktaş galatasara iyi olduğu dönemerdede galatasaraya karşı fenerbahçe beşiktaş ittifakları kurulmuştur.peki yalnızca bi sefer beşiktaşa karşı fenerbahçe galatasaray ittifakının ne zaman kurulduğunu hatırlarmısın abi...

Unknown dedi ki...

Ya omanim harbiden söyleyecek söz bulamıyorum sana. Faruk'un kardeşi olduğunu bilmesem okur yazar olduğundan şüphe edecem ya. Sana daha bugün oku diye kardeş blogtan eski bir yazımdan alıntı sunmadım mı? Zerre kadarda mı bir şey anlamadın ya, harbiden isyan ettirdin beni sonunda. Bir daha cevap vermeyecem sana çünkü görüyorum ki ne yazarsam boşa gidiyo, parmaklarıma yazık. İnsan tartışmaya girdiği kişiyle mutabakata varmasa bile bi noktaya kadar ulaşır, sana sayfalar yazıyorum, bi yorum geliyo haydi bakalım sil baştan. Ama son bir ümit anlayasın diye ümitsizce bi kere daha söylüyorum, bak allah aşkına sok artık kafana;
TÜRKİYE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ 4 BÜYÜK KLÜP VARDIR. BUNLAR FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPORDUR. SON YILLARDA ÖNCE GALATASARAYIN UEFA VE SERİ LİG ŞAMPİYONLUKLARI, ARDINDAN FENERBAHÇE'NİN KAVUŞTUĞU EKONOMİK GÜÇ VE GELEN KISMİ BAŞARILAR YÜZÜNDEN DİĞER 2 BÜYÜK, BÜYÜK OLDUĞUNU UNUTUP KENDİLERİNE YAKIŞMAYAN HAREKETLER İÇİNE GİRMİŞLERDİR. KİRLİ İTTİFAKLAR, HATIR ŞİKELERİ VS... BENİM DEĞİNDİM BUNLARDIR. BÜYÜK KLÜPLER BÖYLE İTTİFAKLARA GİRMEZ. GİRERSE ARTIK BÜYÜK DEĞİLDİR. Anladın mı kardeşim??? G.saray'dan nefret de etsem büyük olduğunu kabul ederim. Kimseye yalakalık yapmamıştır, kimseye maç satmamıştır. Fenerbahçe'de keza böyledir. Bizim derdimiz sizinde kendi başınıza dev bir büyük olarak kalmanızdır, savaşımız budur. Küçülmenizi değil, yücelmenizi istiyoruz, anlama ihtimalin oluştu mu acaba?

Faruk dedi ki...

''Ya omanim harbiden söyleyecek söz bulamıyorum sana. Faruk'un kardeşi olduğunu bilmesem okur yazar olduğundan şüphe edecem ya. Sana daha bugün oku diye kardeş blogtan eski bir yazımdan alıntı sunmadım mı? Zerre kadarda mı bir şey anlamadın ya, harbiden isyan ettirdin beni sonunda.''

Öldüm, geberdim, yarıldım resmen gülmekten :)))))))))))

Adsız dedi ki...

yaw abicim iyide sen bunları söylüsun bunları yazıyosun.iyi güzel bu dediklerine bende katılıyorum bi trabzonsporlu olarak bende trabzonspor taraftarlarının yalnızca kendi takımlarını desteklemelerini başka bi takıma sempati dahi duymamalarını istiyorum.ama sen sürekli her postun altına bi laf sokuyosun bi şubelerden bahsediyosun 10 sene önce yaşanan olayları bugüne sarkıtıyosun.neydi onlar trabzonspor taraftarı fenerbahçe maçında trübünde beyinsizce galatasaray bayrağı astı o sene galatasarayı şiddetli bi şekilde destekledi onun dışında trabzon ne zaman galatasaraı destekledi ne zaman trübünde bayraklar açıldı.bi kere olmuş yaşanmış geçmiş bi olay yüzünden sürekli her postun altından trabzona bi laf sokuyosun o zaman sende unut gitsin o sezonu.bunları yazıyosun iyi güzel sana bende cani gönülden katlıyorum.ama ondan sonra postların altına yazdıkların bu yazdıklarınla hiç bağdaşmıyon kendi kendine çelişkiler yaşıyosun....ben seni anlıyomda birazda sen beni anlasanda her posttan bi mana çıkarmasan.ayrıca bana göre servetin attığı gol de bariz di el topa değil top ele geliyo bunada şimdi deme fenerbahçe maçı olsaydı el var derdin galatasaray maçı olunca gol nizami diyosun.admine en çok serzenişte bulunduğun konu gs ye hakem hataları yapıldığı zaman yumuşak bi geçiş yapıp fenerbahçeye olduğu zaman çok sert şekilde yazıyosun.yok cimbom abinize laf yok falan.en son yorumu yazanda sensin bu saydıklarımı yazanda.bi çizgi belirle abi artık sende hangisi en son yazdıkların ve buna benzer yazdıklarınmı.diğerlerimi....

Adsız dedi ki...

Zamanında cimboma yaltaklık yapan, tüm pisliklerine göz yuman pankartdaşlarının eseridir bu. Şimdi tek bir kelime bile etmeye hakları yok! Zira bu resim onların eseridir. Ne kadar gurur duysanız azdır şimdi. Tokat gibi yüzünüze inen gerçekler canınızı yakmaya başlayınca ohh olsun diyorum içimden.


bu ne şimdi ne yaltaklığı yapılmış ne pisliklerine göz yumulmuş.o pankartın galatasarayın pankartı olduğunu nereden biliyosunuz onu da anlamış değilim.belki trabzon dedi böyle bi pankart açalım diye beşiktaş ve galatasaray bu pankartın ucundan tuttu.ya da beşiktaş dedi trabzonla galatasaray pankarta eşlik etti.bunun galatasarayın fikri olduğunu biri söyledide benimmi haberim yok.

Unknown dedi ki...

:)) 20 YILDIR FUTBOLU TAKİP EİDYORUZ, AZ ÇOK DİRSEK ÇÜRÜTTÜK FATİHÇİM, SENCE KİMDİ O PANKARTI ASTIRAN? :)

Adsız dedi ki...

UYUŞTURUCU KULLANAN TÜRK FUTBOLCU KİM?
Haberi yazdırın 21 Ekim 2008 16:23




Bundesliga 2 takımlarından 1860 Münih’in Türk futbolcusu Berkant Göktan'ın, kokain kullandığı gerekçesi ile kulüple ilişiği kesildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Alman Futbol Federasyonu’nun yaptığı testlerde, idarında kokain bulunan Berkant ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Berkant ise, avukatı Walter Lechner aracılığı ile yaptığı açıklamada, takımdam bu şekilde ayrılmak zorunda kaldığı için pişman olduğunu söyleyerek kulüp ve taraftarlardan özür diledi.

Bayern Münih alt yapısında yetişen Berkant Göktan, ülkemizde Galatasaray ve Beşiktaş takımlarında forma giymişti. Oyuncunun, Alman Futbol Federasyonu'ndan da ağır ceza alması bekleniyor

cevap veriyorum abi berkant göktan:)))

Adsız dedi ki...

çekmiştir kokaini demiştir açın pankartı:))))

Adsız dedi ki...

Sevgili fatik abicim sen boşuna burda kendini yoruyorsun yormana ne gerek varkı karşında duran fenerbahçeli bunların en iyi yaptıkları iş kendileri kötü giderken sağa sola sataşarak kendileri akıllarınca kenara çekilicekler gecen by admın dedı zaten bunlar provakatörler bunlara uymamanı diler ÖNÜNE bakmanı isterim senden hala arkamızdalar yetişemezler...heee bu arada bir TÜRK OLARAK fenerbahçeye bu akşam ki inzgiliz itlerine karşı sonsuz destek vereceğimden hiçbir fenerlinin şüphesi olmasın.......

Unknown dedi ki...

Ben henüz düzgün bir almancı futbolcuya rastlamadım zaten. Ya efendi oluyolar ama kazmator (misal deniz barış, mustafa doğan, tayfun korkut vs..) ya da iyi topçu olup serseri oluyolar. (misal ilhan mansız, berkant)
Bu arada fatihçim, şu trabzon tribününde asılan cimbom bayrağıyla ilgili en ufak bir malumatım yoktu, bunu da şimdi senden öğrendim. iyiki de öğrendim :)

serdaryıldıran dedi ki...

Ben maçı seyrettim ve maçın berabere bitmesini isteyen birisiydim.Maçtaki pozisyon bence gol.Topun o hızla çarpmasıdır olay.Ama bu sadece bu pozisyon için görüşüm.Geçtiğimiz sene birçok maçı ve Bu sene Denizli maçını hakem kararlarıyla almış bir takımdan bahsediyoruz.Ama bu pozisyonda bence gol doğru karar.

Adsız dedi ki...

abi senin malzeme sıkıntısı içine girdiğini gördüm al sana malzemenin kralı:)))

Murat YILMAZ dedi ki...

sevgili Faruk, blogunda böyle postlar görmek çok duygulandırdı beni..
Cimbom alışıktır böyle olayları, Balthazar'ın da dediği gibi onlar hep alttan derinden giderler.
Lakin bu poziyon kurala göre goldür. Avrupa'da da her yıl en az 2-3 gol oluyor böyle..

Faruk dedi ki...

Benim şahsi fikrim ise pozisyonun net bir biçimde ''elle oynama'' ve Trabzonspor lehine bir serbest vuruş olması gerektiği yönünde. Servet pozisyonda ''gladyatör'' gibi yumruğunu sıkmasa ve top avucunda yumuşayıp önüne düşşe sonrasında da golü ''ayakla'' atmış olsa bana göre maçın hakemi golü değil serbest vuruşu verecekti. Kitap ne yazıyorsa o uygulanmalıdır doğrudur ancak bu tip pozisyonlar bence kitabı aşar, hakemin takdir hakkına girer...

Unknown dedi ki...

Elin yumruk yapılması ya da açık halde olması gerektiğine dair bir açıklama var mı sayın admin? Sanırım hakem golü şu yüzden verdi, Servet'in elle atma ihtiyacı yoktu, yani top zaten neresine değerse değsin gol olacaktı, o yüzden top ele gitti yorumu yapmıştır diye tahmin ediyorum. O noktadan o biçimde gol iptal edilse çok abes olurdu.