6 Ekim 2008 Pazartesi

Skor Tahmin Oyunu Altıncı Hafta Sonuçları

BU HAFTA PUANLAR:

Yavuss: 23

Hakan: 21

Tolga: 19

Melih: 14

Omanim: 14

Murat: 3

Faruk: 2

ALTINCI HAFTA PUAN DURUMU:

TOLGA: 42

YAVUSS: 42

HAKAN: 40

FARUK: 36

MELİH: 33

OMANİM: 27

MURAT: 25



NOTLAR: Kendi adıma başarısız ancak alttaki rakiplerin yukarıya doğru tırmanmasıyla heyecanlı bir tahmin haftasını geride bıraktık. Eğer yarış sonuna kadar böyle sürerse tadından yenmez. Puanlar birbirine çok yakın ve her an herşey olabilir şekilde ilerliyor yarışma. Bursaspor - Galatasaray maçının skor tahminini hemen hemen herkes doğru bir şekilde bilmeyi başardı. İki arkadaşta Beşiktaş - Hacettepe maçının skorunda tam isabet sağladı. Bursaspor - Galatasaray maçında hakem bir penaltı çalsa ve Ivankov gole çevirseydi karambolden bir 10 puan sahibi de ben olacaktım. Tolga'nın Roberto Carlos tahminide Carlos'un attığı penaltı golüyle cuk oturdu ve 5 puan kazandırdı. Defans oyuncusunun atacağı golü tahmin etmek gerçekten güç bir olay. Heyecanlı tahmin haftaları bizleri bekliyor ilerki dönemde...

6. Hafta tahminleri için tıklayın
5. Hafta puan durumu için tıklayın

6 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Fenerbahçe gibi ben de dibe vurdum...Eğer 1-2 hafta daha işler kötü giderse onurumla istifa ederim..

Faruk dedi ki...

sayın admin;

ne demek istifa etmek, duymamış olayım, içimizde futbolun geçmişini en iyi bilen insansınız, düzelir en kısa zamanda merak etmeyin, istifa falan yok, gücenirim...

Unknown dedi ki...

Sayın harbi admin, tahminlerden istifa etmesi gereken biri varsa o da çakma adminimiz sayın Turutoğlu'dur :)) Geçen hafta tekno market tahminleriyle ulu orta bloğunda dalga geçmiş ama bu hafta çok değerli 2 puanı kendisi almıştır. Ligler devam ettikçe daha çok yediklerini yutacaktır ama admine koymaz çünkü adminin hayat tarzı haline gelmiş bu durum... Temizlig pankartlarına camiası adına ve ligin tadı kaçtı isimli eşsiz yorumuna şahsı adına tüm Fenerbahçe camiasından özür dilemedikçe saldırılarım her gün sürecektir. Bu böyle bilineeeee... :)

Murat YILMAZ dedi ki...

Napim sevgili Faruk, Aziz başkan ve dede istifa etmiyor bari biz onorlu bir davranışta bulunalım. Şaka tabiki, önümüzdeki günlerde eski formumu yakalarım..

Adsız dedi ki...

Bu haftanınlideri olarak bundan sonra herkese başarılar dilerim fazla umutlanmyın derim size ben ne dersem o beni ve TRABZONSPORU izlemeye devam edin ÖZELLİKLE FENERLİLER ETSİN=)))

Adsız dedi ki...

admin biz nası katılabiliriz oyuna.