31 Ağustos 2008 Pazar

Real Sociedad'a Gitti...

Adanaspor'da yıldızı parladıktan sonra Galatasaray'a transfer olan ve her geçen gün Türk Futbolu'nun yükselen değeri olan, milli takıma kadar yükselen Necati Ateş bugün İspanya 2. lig takımlarından Real Sociedad ile anlaştı. Real Sociedad'da daha önce Tayfun Korkut, Arif Erdem ve Nihat Kahveci forma giymişti.

Geçen sezonun başına kadar Necati Ateş'in kariyeri son derece parlak bir şekilde devam ediyordu. Her ne olduysa Karl Heinz Feldkamp'ın gelişiyle istenmeyen adam ilan edildi. Ben bunu futbolculuğuna bağlamıyorum kesinlikle. Bir gariplik bir tuhaflık var bu işte. Sezon başı sadece Nonda'nın eline bakan sarı-kırmızılılar kritik Steaua maçları için Necati'yi düşünmedi bile. Perde arkasında ne tür bir durumun yaşandığı belki de yıllar sonra ortaya çıkacak ama bence ülke gündemine oturacak gerçekler açıklanacak vakti geldiğinde. Bu iş öyle basit bir işe benzemiyor.

Necati Ateş'in transferi hem kendisine hem de mavi-beyazlı takıma hayırlı olsun. Real Sociedad'a hiç yakışmıyor ikinci ligde oynamak, umarım en kısa zamanda layık oldukları yere dönerler...

Hiç yorum yok: