21 Ağustos 2008 Perşembe

Yarı Finalistler Belli Oldu.

Olimpiyatlarda sona yaklaşılırken basketbolda da yarı finalistler belli oldu. İspanya Hırvatistan'ı 72-59 ile geçerken, Litvanya Çin Halk Cumhuriyeti'ni 94-68 mağlup etti. Dream Team Avustralya'yı rahat bir oyunla 116-85 mağlup edip Yunanistan'ı 80-78'le geçen Arjantin'in karşısına dikildi. Yarı final eşleşmeleri için:

Amerika Birleşik Devletleri - Arjantin: Buraya kadar zorlanmadan gelen Dream Team benim eski performanslarına göre formsuz bulduğum Arjantin'i rahat geçecektir. Son Yunanistan maçının son 3 dakikasında 10 sayı atarak ülkesini tek başına yarı finale götüren Manu Ginobili'nin Arjantin'in maça ortak olabilmesi için inanılmaz bir performans göstermesi gerekiyor. Bu eşleşmenin galibi doğal olarak Dream Team olacaktır.

İspanya - Litvanya: İlginç bir eşleşme oldu. İspanya turnuvaya pekte iyi başlayamadı ancak son maçlarda gerçek formunu yakaladı ve Avustralya karşısında maksimuma çıktı. Litvanya maçına da fit bir şekilde çıkacaklardır. Litvanya ise turnuvanın başından beridir istikrarlı bir performans gösteriyor ve finali çok istediklerini belli ediyorlar. Pau Gasol mu yoksa Sarunas Jasikevicius mu? Bence Pau Gasol arkadaşlarının da yardımıyla turu geçip finalde Dream Team'in karşısına dikilecektir.

diyebiliriz. Şahsen Arjantin'in şampiyon olabilmesini çok isterdim ama turnuvada ''aşmış'' bir rakipleri var...

Hiç yorum yok: