11 Ağustos 2008 Pazartesi

Terlik Kavgasının Zanlıları Beraat Etti.

İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in meşhur ''terlik kavgası''ndan sıkça bahsetmiştim blogta. Türkiye'nin en değerli spor adamı çok sevgili Sinan Engin düşünür, bugün yaptığı açıklamada iki futbolcuyu da affedeceklerini açıkladı.

İbrahim Toraman ve Üzülmez gelen talimatlar doğrultusunda sağlı sollu basın toplantılarıyla, radyo bağlantılarıyla yaklaşık 1500 defa özür diledikleri camialarının sonunda dize gelip kendilerini affetmesiyle umarım derin bir soluk almışlardır. Ha barıştılar mı? Asla hatta as-la! Basın toplantısında yüzlerini gördüm, ikisi de aynı havayı solumaktan bile rahatsızdı ama kazandıkları paralar, camianın büyüklüğü hep etken oldu kalmaları için. Anadolu takımının ne olduğunu bu iki arkadaş biliyor Gaziantep günlerinden, olan gene şu meşhur ''Beşiktaşlılık duruşu''na oldu. Bari Yıldırım Demirören şu lafı bir kez daha ağzına almasa...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bi terlik yüzünden kavga ettiler adamlr hemde takım kaptanları olucak bunlar ya neyse gelin bizim başkan size NİKE terlik hediye etsin ya :):):):):):):):):)

Unknown dedi ki...

Beşiktaş 1 senesini daha çöpe atmıştır. Yazık, ilkeli olmak bu kadar zor mu acaba tüpçü için çok merak ediyorum. Paf takımıyla oynayacam dedi, seyirci gelmesin, sponsorlar çekilsin dedi, yemedi; İboları yaptıkları rezilliklerden sonra satış listesine koydu, yemedi... Transfer skandalları, basiretsizlikleri cabası. Çok güvendiği Sinan Engin'le Hacivat Karagöz oynamaya devam etsin. Ne saygınlığı kaldı, ne otoritesi. Sanırım Beşiktaş'ı iyice madara edip, şerefini ayaklar altına aldırıp sonrada kaçıp gidecek.