17 Ağustos 2008 Pazar

Artık Galatasaray'da Süper Kupalı...

Daha önce iki kez düzenlenen ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin birer kez kazandığı Süper Kupa'yı Galatasaray'da kazanmayı başararak, ezeli rakipleri ile olan sayıyı eşitledi. Kayserispor'un Galatasaray'a karşı bilinen ''pısırık'' performansı bu karşılaşmada da son 5 dakika hariç en belirgin özelliği oldu. İlk yarısı uyutan maçın ikinci yarısı çok hızlı başladı. Galatasaray forması ile ilk resmi maçına Kayserispor karşısında 67. dakikada çıkan Harry Kewell'ın topa ilk ''resmi'' vuruşu da ağlara giden Galatasaray golü oldu ve bu golle Galatasaray 1-0 öne geçti. Nonda çok bekletmeden farkı ikiye çıkaran golü attı, asisti Kewell yaptı. Son dakikada Mehmet Topuz'un golü biraz heyecan getirdi o kadar.

Shabani Nonda yakaladığını atıyor. Harry Kewell klasını gösterdi, sadece golü ve gol pası değil, oyunu yönlendirmesi ve driplingleriyle de göz doldurdu. Lincoln geçen seneden bildiğimiz gibi. Biri dokunsa da yere düşsem diye bekliyor. Aykut hiç güven vermiyor ama Meira ve Servet'li tandem ''taş'' gibi. Galatasaray bu oyununu Steaua Bükreş'e karşı oynarsa tur şansını artırır.

Kayserispor'un yeni transferlerinden Olembe sakattı oynamadı. Aghahowa ve Purovic ise sahada sadece gezdiler, olumlu ya da olumsuz bir oyuna katılım gerçekleştirmediler. Kayserispor'da Umut diye bir çocuk vardı, 11 numara giyiyordu. Sol açık oynadı, oldukça iyi bir futbolcuya benziyordu, takip etmekte fayda var.

Sonuç itibariyle Süper Kupa Galatasaray'ın oldu, camiayı tebrik ederim...

Hiç yorum yok: