16 Aralık 2008 Salı

Fenerbahçe'de mi?..

Bu sezon transferin yıldızlarından biri olmaya namzet Gökhan Emreciksin için özellikle bugün yaşanan bir gelişme çok enteresan.

Başta Fenerbahçe olmak üzere Beşiktaş ve Galatasaray'ın da yakından takip ettiği Ankaragücülü oyuncu Gökhan Emreciksin'in Fenerbahçe ile anlaştığı ve kulüplerin birkaç gün içerisinde resmi açıklamayı yapacakları sporx.com adresinde yayınlandı.

Gökhan Emreciksin'in ismini Boluspor'da oynadığı dönemlerden beridir ara sıra duyarım. Ankaragücü'ne olan yolculuğuda geçen sezonun devre arasında olmuştu. Çok yakından tanıdığımı söylemem ancak belli ki iyi bir futbolcu. Son Fenerbahçe maçında da gerçekten sahanın yıldızıydı ancak konu Fenerbahçe olunca bir takım soru işaretleri geliyor aklıma. Gökhan Emreciksin şu an Fenerbahçe için doğru bir oyuncu mudur? Bence hayır. Şu an Fenerbahçe'nin daha çok ''kurtarıcı'' statüsüyle getirilmiş taraftarı heyecanlandıracak ''spektaküler'' bir transfere ihtiyacı var. Gökhan'ın bonservisi de öyle yabana atılır bir miktar olmayacaktır tahminimce çünkü neticede oldukça fazla kulüple ismi anılan bir futbolcu. Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu ucuza maletmek için en büyük şansı ise Ankaragücü'nün şu an içinde bulunduğu kaos ortamı. Peki Gökhan Emreciksin Fenerbahçe'de direk forma giyebilecek kapasitede bir oyuncu mu? Bu sorunun cevabını vermekte zor aslında. Tamamen büyük takım forması altında neler yapabileceğini görmekle alakalı. Performansı aşağı yukarı belli olan Mehmet Yıldız için bile bu soruyu sorsak eminim %50 evet %50 hayır cevabı alırız artı eksi oranlarıyla.

Uzun vade için ise Gökhan Emreciksin hiç kuşkusuz denemeye değer bir oyuncu ancak Fenerbahçe'nin şu anki beklentilerini karşılayabilecek bir isim değil bana göre...

Hiç yorum yok: