2 Aralık 2008 Salı

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yenmek Kolay!

Bu sözün sahibi ne Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas ne de 4-1 kazandıkları maçta hat-trick yapan golcüleri Julius Aghahowa. Bu sözün sahibi Kadıköy'de 9 yıldır bırakın kazanmayı, berabere bile kalamayan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan!!!

Sözün içeriği ise az buçuk şöyle: ''Kadıköy'e çıktığımızda herhangi bir psikolojik sorun yaşamıyoruz, bir baskı hissetmiyoruz ancak bunu hissediyoruz gibi davranılıyor, herhalde böyle düşünenler bu baskıyı hissediyor oysa Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmek kolay''

Arda Turan birçoklarına göre şu an Türk futbolunun en kaliteli genç yeteneği ve oldukça da istikbal vaadediyor. Profesyonellik anlamında ciddi sıkıntıları var bana göre, gereğinden fazla demeç veriyor, bir de boyundan büyük laflar ediyor. Biraz daha az konuşursa, biraz daha işine konsantre olursa belki birçoklarını ümitlendiren yeteneklerini ilerki yıllarda elit bir Avrupa kulübünün formasıyla gösterebilir ama susması gereken yerde yukarıdaki gibi açıklamalar yaparsa bir arpa boyu yol gidemez...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bunuda en son söylicek kişi arda olsa gerek ne yüzsüz adammış bu da ya:))

Murat YILMAZ dedi ki...

merak ediyorum acaba kendisi paf takımda oynarken bile kadıköy ilçesi sınırlarında galibiyet yüzü gördü mü? bende bir fotoğraf var 2005 yılına ait, ardanın paf maçı sonrası boynu bükük halini gösteriyor :)

duru dedi ki...

kadıköyde baskı yaşamamak mümkün değil:)) hangi takım çıkarsa çıksın mümkün değil bu. ardaya sormak lazım söylediklerine kendisi inanabiliyomuymuş:))