5 Eylül 2008 Cuma

Alex Ülkesine mi Dönüyor?

Fenerbahçe'nin en büyük yıldızı Alex de Souza. Son dönemde her yıl flaş transferlere imza atan sarı-lacivertlilerde hiç kuşkusuz en çok sevilen oyuncu oldu. Ne Ortega, ne Anelka, Ne Andersson, ne Appiah, ne de bir başkası. Oyuncu istatistiklerini altüst etti, Turkcell Super Lig'de. Fenerbahçe kaptanlığını yapıyor halen ve oyuncu tavsiye edip transfer ettiriyor takımına. ''Büyük futbolcu'' deyiminin tam karşılığı Alex de Souza Fenerbahçe'de.

milliyet.com.tr'de Yusuf Kobal imzalı haberde Alex'in sezon sonunda bitecek olan mukavelesini yenilemeyeceğini, ülkesinin takımlarından Corinthias'a(eski takımı) dönüp, futbol hayatını bu kulüpte noktalayacağınan bahsediliyor. Herşeyden önce Yusuf Kobal ve Alex de Souza'nın bayağı iyi anlaştığını, sürekli görüştüklerini daha önceden de duymuştum ama Alex'in böyle bir karar alacağını sanmıyorum. Bu ülkede gördüğü sevgiyi saygıyı, kazandığı parayı tepip gider mi? Çok zor bir ihtimal bence. Gitmesin de zaten. O'nun gibi futbolcular olsunki Turkcell Super Lig'de kalite artsın, seyir zevkimiz gelişşin. Hagi vardı Alex'ten önce. Şimdi Alex var ve daha bitmedi misyonu bence.

Olur da Alex de Souza Fenerbahçe'den ayrılırsa, Aziz Yıldırım kimi transfer eder O'nun yerine bilmiyorum ama bir ''transfer çılgınlığı'' olacağı kesin!

Hiç yorum yok: