4 Eylül 2008 Perşembe

Yattara'yı Kadromda Görmek İsterdim.

Başlıktaki açıklamanın sahibi Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonu teknik direktörü Luis Aragones. ''Dede'' bununla da kalmayıp açıklamasına devam ediyor: Top ayağına yakışıyor, topla bir atlet kadar hızlı, çok teknik ve çok zeki, O'na önlem almamız şart.

İbrahima Yattara'nın görsel şovları hepimizin malumu zaten. Takıma faydası hep tartışılır durur Yattara'nın, Ziya Doğan ve Vahid Halilhodzic yedek bırakırdı Yattara'yı hiç unutmuyorum. Bu denli büyük basiretsizliği nasıl yapar bu tip teknik direktörler anlamakta güçlük çekiyorum. Oysa O'nun yeteneğini ve takımına olan katkısını dışardan gelmiş, iki maç izlemiş bir teknik direktör hemen farkedebiliyor. Yattara'sız oynadığımız maçlara yazık. Özellikle Ziya Doğan'a yazık. Ankaragücü maçında Serkan Kırıntılı'yı hipnotize ederek attığı golü şahsım adına Ziya Doğan'a armağan etmek isterim. O'nun dönemindeki Fatih Tekke'li, Gökdeniz Karadeniz'li, İbrahima Yattara'lı, Miroslav Szymkoviak'lı kadro Ersun Yanal'ın elinde olsaydı bu aralar muhtemelen yedinci ya da sekizinci şampiyonluğumuzu kovalıyor olacaktık...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah be aragonescim kimler onu görmek istiyor kadrosunda sen ne ilksin nede son olucaksın dünya ona hasta o ise TRABZONSPORA o bizim siyah incimiz varmı onun gibi dünyada bir eşi daha turkcell süper ligden bahsetmiyorum zaten fazla=)))

fatih çimen dedi ki...

doğru söze ne denirr