16 Eylül 2008 Salı

Cazip Bir İddaa Programı

Bilindiği gibi bu akşam itibariyle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarının bir bölümü oynanacak. Şimdiye kadar İddaa için tek kelime laf etmemiştim blogta ancak bugün o kadar cazip bir program varki dayanamadım. 2 kupon oyunda oynadım bugün. Öncelikle neden cazip dediğimi bir izah edeyim.

Saat 19:00'da ki maçta Apoel ve Schalke 04 Rum Kesimi'nde karşılacaklar. İlk bakışta hemen Schalke galibiyeti kaçınılmaz görünüyor ve akli dengesi yerinde olan herkesin Schalke'nin galibiyetine oynayacağını düşünüyorum. Schalke galibiyetine verilen olan ise son derece cazip: 1.55. Aynı saatte oynanacak olan bir diğer UEFA Kupası maçında ise Olympiakos Nordsjaelland deplasmanına gidiyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Anorthosis şoku yaşayan Olympiakos'un elinde hatırı sayılır derecede iyi bir kadro var ve Olympiakos galibiyetine verilen oran: 1.45. Saat 21:45 itibariyle Şampiyonlar Ligi maçları başlıyor ve yine enteresan oranlarla karşı karşıyayız. Basel - Shaktar Donetsk maçı bir örnek mesela. Bence bu maç Shaktar'ın Basel'e kesinlikle kaybetmeyeceği bir karşılaşma. Tabi ki garantisi yok ama içimden bir ses Lucescu'nun bu maçta Basel'e galibiyet göstermeyeceğini söylüyor. Riske edip Shaktar'a oynamak isteyenler için oran oldukça cazip: 2.70. Riske etmeyip çifte şans oynamak isteyenler için olan oranda hiç fena sayılmaz: 1.37. ManU galibiyetiyle gövde gösterisi yapan Liverpool bu akşam deplasmanda Marsilya ile kapışıyor ve Liverpool galibiyetine verilen oran: 2.05 Liverpool'un kazanması son derece normal bir sonuçmuş gibi duran bir karşılaşma ve kesinlikle denemeye değer. Bir başka cazip maç ise Panathinaikos deplasmanına gidecek olan Inter'e verilen 1.70'lik oran. Inter'in deplasmanda Panathinaikos'u yenememesi esas sürpriz olacaktır bence. PSV Eindhoven deplasmanındaki Atletico Madrid'e ise inanılmaz yüksek bir oran olan 2.60 layık görülmüş. Eğer Atletico Madrid ''belki'' kazanamaz diye düşünüyorsanız çifte şans seçeneği devreye giriyor ve çifte şansın oranı göz kamaştırıyor: 1.35.

Toparlayacak olursam ilk seçenekte:

Apoel - Schalke: 2 (1.55)
Nordsjaelland - Olympiakos: 2 (1.45)
Basel - Shaktar Donetsk: 2 (2.70)
Marsilya - Liverpool: 2 (2.05)
Panathinaikos - Inter: 2 (1.70)
PSV - Atletico Madrid: 2 (2.60)

oranlarıyla 1 misline yaklaşık 55 misli kazanmak mümkün. Yani 10 ytl yatırdığınızda kazanacağız tutar yaklaşık olarak 550 ytl'ye denk geliyor. Daha sağlam bir kupon tercihinde ise:

Apoel - Schalke: 2 (1.55)
Nordsjaelland - Olympiakos: 2 (1.45)
Basel - Shaktar Donetsk: 0/2 (1.37)
Marsilya - Liverpool: 2 (2.05)
Panathinaikos - Inter: 2 (1.70)
PSV - Atletico Madrid: 0/2 (1.35)

kuponuyla 1 misline yaklaşık 14,5 misli kazanmak mümkün yani oynayacağınız 20 ytl'lik bir kupon size yaklaşık olarak 290 ytl olarak geri dönecek.

Benim tercihim ilk kupon oldu. İkinci kupon ise daha sağlam oynamak isteyenler için. Kesinlikle İddaa tahminleri falan vermeye başladığımı düşünmeyin. Yalnızca program o kadar çok cazip geldi ki paylaşmak istedim. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nın ilk maçları her zaman İddaa'dan para kazanmak için en elverişli dönemler olmuştur. Aklınızda bulunsun istedim...

4 yorum:

MORTAC dedi ki...

tebrik ederim faruk kardes, 1 nolu kuponun tam isabet olmus, umarim gercekten de oynamissindir :) bosa gitmemis olsun...

Faruk dedi ki...

yok boşa gitmedi kardeş :) inşallah güvenip oynayan olmuştur...

Adsız dedi ki...

by admin tebrık ederım bu mubarek ramazan ayı dolasıyla biz oynayamıyoruz bu tahmınlerını ramazandan sonrada beklıyoruz=))

Unknown dedi ki...

Kumarın sadece ramazanda günah olduğunuda böylece öğrenmiş olduk.